#27 Emmanuel Eboué

Zaten kanatsız sistem oynuyoruz, o yüzden Eboue oynamalı. Hucuma çok çıkıyor, etkili oluyor.

# tapatalk #

%100 oynamalı kötü hali bile iyi ki akıllanmış görünüyor %100 oynamalı chelsea ile yapıcaz bide

Seneye yabancı sınırı 5+0+3 olacaksa Eboue kalmalı şampiyonlar ligindeki maçlarda oynar arada bir lig maçlarında da oynar yeter yok saha içi 6 olacaksa o zaman gönderilip daha istikrarlı bir adam alınmalı ki Eboue'nin en büyük sorunu istikrar

Önünde oyuncu olmadan oynuyor, istese de kolay değil çok üst düzey performans göstermesi.

Eboue'den alabilecegimiz maksimum verimi almak sart.

eboue ye bu takımda her zaman yer var bence.en ıyı sag bekimiz eboue hucumada cıkıyor.chelsea macında çok iş dusuyor kendısıne

Haftaya oynasın diyorsunuz da deplasmanlarda yerlerde yatıyor genelde.

Kanat kıtlığında eboue ve telles ilaç gibi geldi. 6 yabancı eboue, telles, muslera, Drogba, melo, sneijder olmalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eboue'in sürekli düsmesi, defansif anlamda disiplinsiz olmasini begenmem ama adam hücuma belirli bir katki veriyor.

Sezon sonu yönetim ne yapacagini merakla bekliyorum.

Ben bosuna demiyorum, bu adami ozellikle ic saha maclarinda oynatmak sart, aslinda deplasmanda da oynamasi gerek, yoksa cok gol atamiyoruz..

Süper Lig´de beklerin hücümcü olmasi gerek. Defansi saglam tutan ama öne cikmayan bek ile Sampiyon olmak daha zor. Mesela Caner Erkin ve Gökhan Gönül defans acidan vasat´gecemiyorlar, Caner vasatalti diyebiliriz. Ama hücüma o kadar cikiyorlar ki rakipler defansa kadar gelemiyorlar, zorlayamiyorlar. Eboue ve Telles de öyle oyuncular. Biz ama genel olarak önde cogalamiyoruz, rakipi hapis edemiyoruz.

ic saha maclarında ilk 11e yazılacak ilk isim

Geri
Üst Alt