#27 Emmanuel Eboué

gitmeyecek bence. bu adamı yollayıpta kimi getirecek bu beceriksizler.

Maçın en iyilerinden biriydi.Sene sonuna kadar her maçta 11 oynamalı.Hiç değilse takıma hareket getirdi sabri geri dönemez veysel desen ileri 3-4 kez anca çıkar.Sene sonu iyi bir sağ bek bulursak gider bulamazsak kalır.

adaylar sagna ve srnaysa eboue kalsın abi. eboueyi çok sevdigimden degil. ama bundan ne kadar iyi olabilirlerki.

Eboue artik yüksek tempoyu kaldiramiyor. Maksimum 60 dakika yüksek seviyede performans gösterebilecek durumda. Sezon sonu gönderilmeli.

Bugüne gelecek olursak bazi isabetsiz paslari disinda begendim ben aslinda, fena degildi.

defansif olarak cok daha iyi oluyoruz oynadimi

+2'den kalabilir seneye ust duzey bi oyuncu oldugunu yine gosterdi

emreye attigi tekme icinde tesekkurlerimi iletiyorum saygilar reis

Defansif olarak sağlamdı, hücuma da katkı verdi. İki kere üst üste depara kalkınca attı tabi adele.

Yine iyiydi. takımda kalması gereken yabancılardan biri.

Takımın belkide en kötüsüydü , ne savunmada ne hücumda ( 2. yarı çıkmadan evvel verdiği bir pas harici ) yoktu , savunmada özellikle kafaya çıkmaya bile tenezzül etmedi , O'nun kanadı felaketti resmen .

yabancı sınırı yuzunden su adamı oynatamıyoruz ayıp yemın ederım..bazen umursamaz olabılıyor ama kalıtelı futbolcu.

Defansta Eboue kadar kaliteli ve soğukkanlı 2. bir adam yok.Olmadığı zaman geriden oyun kuramıyoruz.

Milli takima uzun bir süredir alinmiyor, para etmez bir oyuncu. Sözlesmesini fesh edip göndeririz.

Bugün sağ bek, sağ açık, sol açık, forvet arkası ve forvet görevlerini eksiksiz yere getirdi. Hocasinin dk başı mevki degisikligini harfiyen uyguladı.

# tapatalk #

Zihinsel problemleri olmasa her türlü as oyuncu ama yatma probleminden takım da tempo bırakmıyor.

Kaliteli adam bunu tartısacak degilim,neticede 3 senedir izliyoruz oynadıgı zaman tek basına mac alabilen bir adam lakin istikrar yok,hem oyun ici istikrarı hem de mac istikrarı yok,yas olmus 30 talibi varsa göndermek gerek,seneye sözlesmesi bitiyor zaten,alalım Bursa'dan Sener'i yerli topcular icinde en iyi sag bek bana göre,Avrupa'dan da Srna denenebilir,Donetsk karısık,fırsat degerlendirilmeli...

Gitmez bence. 1 sene daha güzel güzel oynar. Sonra gider. Daha dogrusu temennim bu.

futbolu tez zamanda birakirsin insallah.. ilgini alakani kesmissin zaten..

Geri
Üst Alt