#27 Emmanuel Eboué

Cöp. Adam Arsenal'te bizim Sabri gibi biriydi....Umarim Sezon Sonunda gider.

3 sezon cok iyi katki verdi efsanelik golleride var

cesar pratesten sonra bizde oynayan en iyi sagbek en azindan, simdi dusunuyorumda ebouenin ilk 2 senede oynadigi topu hangi sagbek oynadi bizde?:allaalla6vr:

cesar pratesten sonra bizde oynayan en iyi sagbek en azindan, simdi dusunuyorumda ebouenin ilk 2 senede oynadigi topu hangi sagbek oynadi bizde?:allaalla6vr:

Prates en iyi sag bek miydi ? :asd::asd:

I am the one who knocks!

Prates en iyi sag bek miydi ? :asd::asd:

I am the one who knocks!

gozluk giy PRATES'ten sonra bizde oynayan en iyi sagbek

bi gozden gecirelim gecmis10 yildaki GS sagbeklerini

Ugur Ucar

Sabri Sarioglu

Cihan Haspolatli

Cesar Prates

Seba Perez

hangisi eboueden iyi

ve ben pratesi begeniyordum savunmasi yoktu belki ama top teknigi iyidi, korner gibi tac atislari, geldigi sezon van hoojdonktan fazla freekick gol atmasi fln,, 2003 fatih terim takiminda ne yigitler kurban edildi sadece prates degil

Katılıyorum kesinlikle. Son 10-15 sene de iyi performans sergileyen sağ bekimiz bir elin parmağını geçmez. Ümit Davala, Capone, Prates(kısmen), Eboue.

Başka yok yani. Adam harcamak çok kolay. Eboue gidince ondan iyisini de bulmak zor.

Oynadığı sürede genellikle leşti ama Semih'in yerine her türlü oynardı.

Neyse, emeklerin için teşekkürler Manu, 11-12 sezonunu asla unutmayacağım.

Yobo ya yaptigiyla aklimda kalir benimde hep. Sag bek mevkisinde komple bir temizlige ihtiyacimiz var ne yazik ki. Telles'in sag bek olanini da bulup getirsek ne iyi olurdu aslinda. AlexSandro&Danilo gibi bir sag sol bek yaratirdik belki bizde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emekleri için teşekkür edilmeli . Hatta bir veda partisi bile olabilir Drogba ve Eboue için .

Hep Fener'e attıgın golle hatırlayacagım seni,en azından öyle hatırlamak istiyorum,yolun acık olsun.

Geri
Üst Alt