#27 Emmanuel Eboué

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SshSi0saVY4[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hCZWaDx1FIk[/media]

Bizi 10 Milyon dollar zarara bile soksa, ben bu adama kizamam. Cok güzel bir insansin sen Eboue, safligin, dogal olman seni herzaman ayirmistir diger oyunculardan.

Eboue ile herzaman güzel günlerimiz hatirlayacam...

10 milyon mu, okuz alinir o paraya be, forvet alinir. en sevilen topcu sino dahi 10 milyon $ zarara sokamaz kulubu. bu insanlar kim ki bu kadar taviz veriliyor

10 degil, bin dolar zarara soksa nefret etmeye yeterli. umarim tez zamanda azalarak kaybolur. kulubun 4 bir yani suluk gibi yapisan futbolcularla dolu.

amrabati haric tutuyorum adama kal deyince kaliyor, git deyince gidiyor, kulubede otur deyince miz mizlamiyor. belki bi cay kap gel deyincede cay getiriyodur arkadaslarina

10 milyon mu, okuz alinir o paraya be, forvet alinir. en sevilen topcu sino dahi 10 milyon $ zarara sokamaz kulubu. bu insanlar kim ki bu kadar taviz veriliyor

10 degil, bin dolar zarara soksa nefret etmeye yeterli. umarim tez zamanda azalarak kaybolur. kulubun 4 bir yani suluk gibi yapisan futbolcularla dolu.

amrabati haric tutuyorum adama kal deyince kaliyor, git deyince gidiyor, kulubede otur deyince miz mizlamiyor. belki bi cay kap gel deyincede cay getiriyodur arkadaslarina

Benim icin Eboue para üstü bir varliktir. Ben yemeyim, sen yeme, bizim icin Eboue yesin.

Bu arkadasimizi da Dany gibi bjkye iteleyebilseydik keske.Serdar maliyla sezona giriyor herifler.

Boşver Eboue yat aşağa al paranı.

2m euro garanti para ananın ak sütü gibi helal..

Onlar seni istemiyoruz demeye hakkı varsa seninde daha iyi para veren yok kalıyorum demeye hakkın var.

Kötü planlamadan sen sorumlu değilsin.

yönetim zaten hatalıda,yetenek var ama karakter yok mental 0 adamda,gidip gitmemesine takılmıyorum ama 3 sene sözleşmen varsa her sene max topunu oynamaya çalışıcan,ilk sene çita gibi görünen adam şimdi duba gibi.

Boşver Eboue yat aşağa al paranı.

2m euro garanti para ananın ak sütü gibi helal..

Onlar seni istemiyoruz demeye hakkı varsa seninde daha iyi para veren yok kalıyorum demeye hakkın var.

Kötü planlamadan sen sorumlu değilsin.

Ne kötü planlaması yav? Eboue geldiğinde sınırsız yabancı kadroda tutulabiliyordu.

Yarın Tellesi birine çakarsak,Eboue kadroda kalabilir.En güzelide bu olur aslında.

BwdOKdMIgAA2pgK.jpg

Reyiz sağda solda konuşmasaydın iyiydi. Geldiğin gibi yakışır şekilde gitseydin..

Bence geniş kadroda kalmalıydı +1 olarak. Sanırım lisansta çıkarılmadı...

Boşuna duracak kenarda..

Cemali ile Pandev'in lisansları çıkmadı ve bunun sözleşmeyi halen fesh etmedik.5+3+1 olduğundan emin miyiz kuralın?

Geri
Üst Alt