#27 Emmanuel Eboué

Eboue nin karaktersiz bir insan olduğunu söylediğimde millet üzerime çullanmıştı.Afrikalılar genelde böyledirünkü genlerinde fakirlik yatıyor

Eboue profesyonel bir futbolcu ve imzaladığımız sözleşmenin müeyyidelerine uymak zorundayız. Parasını verip göndermekten başka yapacak birşey yok.

Ulen dogru Leicester City ye filan gitseydin olmaz miydi?

Bu adam'a saygi göstermek zor oluyor

Eboue profesyonel bir futbolcu ve imzaladığımız sözleşmenin müeyyidelerine uymak zorundayız. Parasını verip göndermekten başka yapacak birşey yok.

kulüp bulana kadar antremana da sokmayız futbol hayatını bitiririz madem parasını ödeyeceğiz

gitsin kardeşim istemiyoruz ya eboueyi fln istenmediği yerde para için duruyor

bjk gibi malak takımlara falan gitsin işte

Eski Eboue olsa kadroya yazılacak 4 yabancı olurdu. Ah ah Eboue hem kendine yazık hem de bize.

Adam gibi çalış hocanın gözüne gir. ŞL maçlarında iyi performans sergiliyorsun lazım olabilirsin.

kulüp bulana kadar antremana da sokmayız futbol hayatını bitiririz madem parasını ödeyeceğiz

gitsin kardeşim istemiyoruz ya eboueyi fln istenmediği yerde para için duruyor

bjk gibi malak takımlara falan gitsin işte

Sözleşmesi devam ederken parasını öyle yada böyle ödemek zorundayız. Yaptığımız yanlış sözleşmeler ileride başımızı daha çok ağrıtacaktır.

Sözleşmesi devam ederken parasını öyle yada böyle ödemek zorundayız. Yaptığımız yanlış sözleşmeler ileride başımızı daha çok ağrıtacaktır.

ödemek zorundaysak öyle parasını ver kurtulalım şeklinde olmamalı

sürünsün florya tesislerinde oh ne güzel beyfendi en çok parayı burdan alacak diye kimseye gitmiyorsa gereken katı tutum sergilenmeli

ödemek zorundaysak öyle parasını ver kurtulalım şeklinde olmamalı

sürünsün florya tesislerinde oh ne güzel beyfendi en çok parayı burdan alacak diye kimseye gitmiyorsa gereken katı tutum sergilenmeli

Katılıyorum, dozunu fazla kaçırmadan Galatasaraylılık duruşuna uygun şekilde yaptırım uygulamalıyız.

Dzemaili,Pandev ve Eboue'nin lisansı çıkmadı henüz.Üçünden biri oynayamayacak bu da Eboue

Çok saçma olmuş bu kural. Geçen sene tribünde oturan oyuncuyu oynatabiliyorduk en azından. Neyse benimkisi bir temenni idi. Zaten kulüp Eboue'yi gözden çıkarmıştır.

uğur düdar "havaya savrulan trilyonlar" programını yeniden yapsa her hafta konu oluruz

Çeptalk

Geri
Üst Alt