#27 Emmanuel Eboué

Lazim olsa Eboue oynayabiliyor da? 9. yabanci galiba..

sağ kanat bildiğin yok, eboue ile beraber öldü bitti, kötü haliyle bile pozisyona sokuyordu takımı.

Eboue helal olsun lan sana.. Hicbir yere gitme, catir catir al parani lütfen benim icin bu takimdan kurusuna kadar!!!

senden oncesını ve su beklerı ızledıkten sonra senın gıbısını emınım bı 5 sene daha ızleyemeyecez..

Türkiye´de Yöneticiler harbiden yamyam... Eboue 3 sene boyunca cok iyi bir perfomans gösterdi, o begenilmeyen maclarda bile ligde genelin üzerindeydi. Biraz Insan gibi muamele edin oyunculara, gitmek istemiyorsa sonuna kadar hakkidir sende ona göre kadro kurarsin. Eboue bu takimin halen en iyi oyunculari arasindadir, gitmiyorsa adamin kazandigi para zaten belli. Gidip cöpe atmanin hic bir anlami yok.

Simdik Leicester veya baska Ingiliz kulüp de oynayabilirdi.

Kendini bitirdi adam.

Vuvuzelam gümüşten
yeni geldim varoştan
afrika cocuguyum
30 santim doğuştan
eboue ebouee

şu takımda bu kadar beceriksiz gereksiz oyuncu varken senin takımdan dışlanman futbol ihanet acilen yerine dönmeli

o kadar salladınız adama ! bu adama haksızlık yapılıyor bu kadar futboldan anlamayan oyuncular ilk 11de varken !

eboue denen utanmaz futbolcu terim kazıklarındandır, 1 sene idare edip sonra kıcını çekemez hale gelmiş bir emekli ve keriz parası sömürücüdür, bu adamdan medet umanlarada allah akıl versin..

Umarım enginle beraber affedilirsiniz. Yasin Veysel gibi futbol fakirleri oynayacağına sen oyna Engin oynasın sorun yok.

Geri
Üst Alt