27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapmiin beyler

1635_2.jpg

Yolladım.

İş çoluk çocuk derken zaman bulamadım.

Umarım geçerli sayılır oylarım.

BlueTapa

Bazı arkadaşlarda bekletme, sorumluluk vs gibilerinden birşey söylemiş ama kimse keyfinden bekletmiyor herkesin işi gücü var playlist dün geç saatte açıklandı yanlış bilmiyorsam ve gün içersinde şarkıların tamamını dinlemek münkün olamıyor kaldı ki ben dinleyemedim. Şarkıları da dinler dinlemez hemen puanlamayı yolladım.

Beklemek bu kadar zor geliyorsa yarışmayı düzenleyen arkadaş puanların en son gönderilme saatini ilk sayfaya yazar o saatten sonra gönderende diskalifiye olur bu kadar basit.

Neyse ya :)

Tahminlere başlıyorum; Nina Simone Murat' ın

Honesty-Alpay

Self Control - Tolga

Bazı arkadaşlarda bekletme, sorumluluk vs gibilerinden birşey söylemiş ama kimse keyfinden bekletmiyor herkesin işi gücü var playlist dün geç saatte açıklandı yanlış bilmiyorsam ve gün içersinde şarkıların tamamını dinlemek münkün olamıyor kaldı ki ben dinleyemedim. Şarkıları da dinler dinlemez hemen puanlamayı yolladım.

Beklemek bu kadar zor geliyorsa yarışmayı düzenleyen arkadaş puanların en son gönderilme saatini ilk sayfaya yazar o saatten sonra gönderende diskalifiye olur bu kadar basit.

sen R yaparsan söylerler tabi

Bu yarışmada oylama süreci bayağı gergin geçti.Sanıyorum bir daha yapmaz Aslan Türkoğlu.

biri diyor sen kimsin lan

öteki diyor sana mı sorcam lan

ulan :asd:

Bu yarışmada oylama süreci bayağı gergin geçti.Sanıyorum bir daha yapmaz Aslan Türkoğlu.

bence tam tersi büyük tecrübe oldu mücadelenın kavganın tadına vardı. artık emrah gibi bağımlısı olur.

Aslan'a destek +1

Şarkımız ezilmeyecek dedik de böyle bir liste beklemiyorum.

Gene 18. lik hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt