27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

ama adnan sezgin reis yeni yönetimle birlikte çalışabilir :)

Kendi etti kendi buldu doğru diyor arkadaş.. Bi Özhan Canaydını koy bide Adnan polatı ve karşılaştır.. okadar bariz bişey var ki. herşeye bedel. duruş felan kalmamıştı adamda.

Beyler Helvacı'nın tipini gördünüz demi

İçim bosaldı resmen :D :D

haldun üstünel = sportif direktör

teknik direktör = paul le guen

olma ihtimali nedir sizce ???

Basimiza futbolu anlayan sportif acidan 10 yil ileriye goturen biri gelir insallah

ünal aysal ın fatih terimle ilgili görüşü nedir acaba..

Çıkıp diyecektin kardeşim seçime gidiyorum diye.Belki seçilirdin.Kendi ipini hazırladın , kendini astın Polat.

doğru söyledin adnan polat: seneye kesin şampiyonuz :D

[video=youtube;dfnyw5ZTpxo]https://www.youtube.com/watch?v=dfnyw5ZTpxo&NR=1[/video]

Adnan Özturkte aday olucak mı aceba ???

Bide Bulent Under olmaz artık Td , 4 hafta bişey Tugay göturur yeni Başkan geldiğine Yeni hoca olur bence...

Hayır karışmazlar ona.Bülent Ünder devam eder.Hatta gelecek sezonda ekipte bulunur.Her şey daha düzgün olmalı bundan sonra.Sürekli SİRKÜLASYON KAOTİK DÜZEN HEP BAŞARISIZLIKTIR.

Galatasaray kişiler geçiçidir önemli olan Galatasarayımın şeref ve haysiyeti....

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Sevincten kendini kaybedenler umarim Hayri Kozak'in aciklamalari karsisinda biraz kendine gelirler. Olmasi beklenen ve gereken oldu, maalesef Adnan Polat'in bu gereksiz inadi yüzünden Galatasaray'a hic ama hic yakismayan görüntüler yasandi. Beklenen ve gerekendi evet, ama sevinilecek bir durum degil, mutlu olunacak birsey degil. Hayri Kozak kadar olabilseydi keske diger kongre üyeleri de, daha agir basli, daha asil bir durus sergileyebilselerdi. Forumdaki Galatasaraylilar icin de söyleyebilirim bunu, Fenerbahce'nin olmayan sampiyonluguna sevinmesinden farksiz bir durum. Bunu simdiden bir anlayalim da seneye de mevcut yönetim ibra edilmezse ayni gülünc durum yasanmasin.

ya arkadas

2000 uye gelmis Kongreye

Belliki seni istemiyorlar

Yap iste Secim aciklamasini Galatasarayi boyle duruma dusurme iste

Galatasarayin bu duruma dusmesinin sebebi Yonetim degilmi???

Polat mahkemeye falan gitmese de kabullense bari.Mahkemeye falan giderse iyice basına malzeme oluruz.

bayramimiz kutlu olsun renkdaslar

Bence adnan polat resmen kacti, birkac kere secime gidelim diye teklif geldi ama kabul etmedi, cünkü kendide biliyordu mali konudan ibra olacagini ama idareden ibra olmiyacagini, heralde mali yapi okadar vahim duruma soktulari külübü ve cikis yolu görmedikleri icin polat ve arkadaslari kacti .

hayri kozak ünal aysalın aday olmayabileceğini söyledi bilmeden konuşmaz eğer öyle ise ünal aysal polatı indirmek için yem mi acaba???

Geri
Üst Alt