27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

İlgisi yok, bu adamlar bugün sponsor olmuyor, bundan 3-4 sene önce niye sponsor olmuyordu? Çünkü kulüp borç batağında, herkes Galatasaray'ın borçlarını falan konuşuyordu, başkan adayı çıkmıyordu, kimse elini taşın altına koymuyordu falan. Bugün çıkıp da m.çmış ondan olmuyorlar demek kolay. O dönem daha hiçbir şey yapmamıştı, buradaki herkes büyük başkan diyordu Polat'a. 20.45'te omuzlardaydı. Ne oldu da o günlerde madem? Niye sponsor olmadılar zamanında?

Bu kulübe sahip çıkan falan yok abi, boşuna uğraşmayın. Polat kadar sahip çıkan yok. Bugün adam kötü durumda çıkıp çok güzel konuşuyor herkes, on numara laflar ettiler. Çoğunun şirketi bilmem neyi var, takıma zamanında sponsor olsalardı, kulüp bu hale düşmeseydi madem öyle.

Vardı o zamanlar.Adnan Öztürk adaydı.Ünal Aysal'ın da 10 yılı doldurması gerekiyordu.

Gözünü seveyim hala çıkıpta Polat sahip çıkıyor felan deme.Olsalarda etselerdiyle olmuyor.Gidip sen teklif ediceksin.

Aziz Yıldırım ne zaman iş yapsa gidip adamların ayağına konuşuyor .Stadı bile öyle yaptırdı.Adnan Polat tırt.GS Tv'yi şifreli yapmakla devrim olmuyor.

Konuşmalar bitince ne olacak ?

Adnan Öztürk çıksında inletsin şurayı

Adnan Polat kapana kıstırılmış kedi gibi.Ciğere muhtaç durumda.Ama o ciğeri vermeyecekler ona bugün.

Şu konuşmalar ne zaman bitecek?

beyler konusmalar ne zaman biter ve nezaman oylama baslar bilen varmi?

[video=youtube;04Ap7UstA8w]https://www.youtube.com/watch?v=04Ap7UstA8w[/video]

Bu kadar eleştiri var acaba ibra edilir mi?

faruk süren ve adnan öztürkde konuşacak daha

adnan öztürk çıkıcakmı?

Vardı o zamanlar.Adnan Öztürk adaydı.Ünal Aysal'ın da 10 yılı doldurması gerekiyordu.

Gözünü seveyim hala çıkıpta Polat sahip çıkıyor felan deme.Olsalarda etselerdiyle olmuyor.Gidip sen teklif ediceksin.

Aziz Yıldırım ne zaman iş yapsa gidip adamların ayağına konuşuyor .Stadı bile öyle yaptırdı.Adnan Polat tırt.GS Tv'yi şifreli yapmakla devrim olmuyor.

Doğru yönettiğini iddia etmedim zaten ben. Adnan Polat tırt da demem ama. Bunu söyleyemezsiniz abi. 20,45 diye bağırdığı gün sokaklara dökülen sizdiniz, o gün de "tırt" deseydiniz çok biliyorsanız.

Amacım da Polat'ı savunmak değil, eleştirmeye başlasam bin sayfa olur. Ben sadece düşene bir tekme de ben atayımcılardan haz etmiyorum. Bugün konuşanların çoğu o dönem kulübe dışarıdan destek olsaydılar, bana ne şimdi kalkıp bu kadar laf kalabalığı yapıyorlarsa?

Geri
Üst Alt