27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

O zaman tepki daha da büyür ve imza kampanyasiyla bu is biter. Bu sözü söyledikten sonra secim karari almasi kesindir. Cünkü aynen böyle dedi:

"Bugün söylenenleri duyduktan sonra bu karari daha hizli sekilde verecegime söz veriyorum"

Polata inanıyormusun ? :D Ne zaman doğru söyledi? :D

yalnız şöyle bir durum var. polat açık açık, beni bir ibra edin sonra düşünücem dedi.

ibra olursa %99, bu bir nevi güven oyudur diyip kalır.

salondakilerin çoğu da artık polat'ın tarzını biliyor.

yani polat'ın son konuşması, bazı olumlu düşünülerin fikrini değiştirmiş olabilir.

bir de bu yöneten çok bağırıyor ya, yavaş biraz :)

seçim için toplanan imza 1500 deniliyordu. salonda 2000 kişi var,hepsi geldiyse zaten ibra olmaz.

Peki ibra olmassa polat bir daha aday olabiliyormu secime yoksa olamiyormu ?

Olamıyor ama bugune kadar hiç bir başkana böyle bir şey olmadı ve şimdide olmamalı. Polat ibra olup kendisi seçime gitmeli. Doğrusu bence bu.

Yaka kartı olmayan yukarı çıksın diyor 10 dakikadır, daha yaka kartsız oturan sivri var mı acaba, habire tekrarlayıp duruyor adam. :)

İbra edilmeyerek Galatasaray tarihine geçecek Polat.

Tek ümit ibra olmamak...

Başkan seçim kararı bence almayacak..Bugünü altıp zaman kazanmak istiyor..Çünkü 1 yıl içerisinde önüne kongre falan gelmeyecek..Sadece eleştiri artacaktır..Onada alıştı..

İbra olunursa Helvacı hemen istifa etsin..

Beyler Türkce'mi magruz görün. Ibra ne oluyor? Ibra edilirse ne olacak, edilmezse ne olacak?

Bir baska deyisle aklamak oluyor. Mali acidan aklanmis olacak Polat ibra edilirse, ki normali de bu olmali. Ibra edilmezse secime gidilecek, yani mali konulardan dolayi suclu konumda sayilacak gibi bir sey. Böyle bir durum da Galatasaray'a hic ama hic yakismaz diye düsünüyorum, secime gidilmeli evet, ama bu sekilde degil!

İbra edilmezse savcılık olaya el atar. Polis gelip Adnan Polat 'ı tutuklar. Cümleten kurtuluruz.

Geri
Üst Alt