27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Vazgeçin şu adama acımayı...Siz onun umrundamısınız ki?

Bu saatten sonra kimsenin aciyacagini sanmiyorum, ama bu kadar anlamsiz yere elestirmeye de gerek yok. Zaten gereken tepkileri görüyor adam genel kurul'da, oturup hepsini de dinliyor saatlerdir, bir kac saat daha da dinleyecek gibi. Hic bir baskanin bu kadar sabirla kendine sallayanlari dinledigine sahit olmadim bugüne kadar, 1 saat salondan cikti diye elestirmek gereksiz.

Arkadaslar izleyemeyenler icin konusanlari kisa kisa cümleler olarak buraya aktarirsaniz sevinirim.

Bügün tv saolsun bütün gününü Galatasaraya ayırmış,artık bügün tv izleyecem

bugun tv yi açın

Galatasaray Başkanı Anlamını Ayaklar Altına Alması Yeterdi İstifa İçin

images

Bırak Git Artık Yeter !

adnan polatçı demek artık hakaret etmek gibi oldu bu forumda.... polatın hali bu :D

Konuşmacıların listesi Sn. Polat' da mutlaka vardır. Bu listeye göre kendisini eleştirecek isimlerin kimler olduğunu biliyordur ve o esnada dışarı çıkmayı tercih etmiştir. Bunu yaparmı, bence yapar!!

Arkadaslar izleyemeyenler icin konusanlari kisa kisa cümleler olarak buraya aktarirsaniz sevinirim.

"Galatasaray için sağlığını kaybeden Özhan Abi için o lafları edenler karşısında bugün burada durduğunuz gibi dik duramadığınız için ibra etmiyecegim."

Bundan ötesi yok Onur.

konsantre olun arkadaslar, baskanimiz ibra edilecek bugün Allahin izniyle.

kongrede az önce konuşan adam tam taraftarın istediği gibi konuştu ve büyük alkış aldı

(mehmet karlı - bugün tv'de gördüm)

yaw uyeler de en az bizim kadar dolmuslar bu yonetime.. anla artık adnan polaaaat..

"Galatasaray için sağlığını kaybeden Özhan Abi için o lafları edenler karşısında bugün burada durduğunuz gibi dik duramadığınız için ibra etmiyecegim."

Bundan ötesi yok Onur.

Şu cümle ders niteliğindedir..O salonda bunu duyan gerçek G.Saraylılar yönetimi ibra etmeyecektir!

millet bi polat'a bi helvacı'ya geciriyor :D arada biraz çelebi'ye de giydiriyor :D

Ne o havalar nasıl , ibra edilmiyicek mi ??

Salon da genel görünüm ADNAN POLAT istafa et...deniliyor..

Geri
Üst Alt