27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Kurula ezan arası :asd:

İşte bu. Kısacası,

"Siz Ülker varken Cafe Crown'u alırsanız, Acıbadem gerçeği varken Medical Park'ı alırsanız, Galatasaray Türkiye'dir muhabbetlerine girmeyin."

Hikmet Koyuncuoğlu

Ülker'in sahibi Fenerbahçe Kongre Üyesi. Nasıl alıyorsun :D Yedirirler mi ?

Yonca Evcimik'mi o, yoksa benmi yanlış görüyorum.

"sen doktora tezi gibi onun tumunu okumucan demi?" :D:D:D kim bu baskan yaa? adı ne cok komik adam :D

İşte bu. Kısacası,

"Siz Ülker varken Cafe Crown'u alırsanız, Acıbadem gerçeği varken Medical Park'ı alırsanız, Galatasaray Türkiye'dir muhabbetlerine girmeyin."

Hikmet Koyuncuoğlu

Saçmalamış, Acıbadem'in sahibi mi ne işte, Fenerbahçe'li ve Fenerbahçe Kongre Üyesi. Aynı şey Ülker için de geçerli bildiğim kadarıyla. BJK de alamadı Ülker'i ona kalırsa.

38 kişi konuşacak diyor bugün tv..

ne diyor bu yaa

Birleşmeye de gerek yok, büyük takımım diyorsan birleşmeden sağlayacaksın o imkanları.

Yok arkadasım .. ben ne tv'den izleyebiliyorum nede Nette takip edebiliyorum.. Şardan medyasının bilgi sızdırmadıgı Hayri Kozak'ın bile açıklamalarını yayınlanmadıgı bir habercilik var.. ve google'de ararken sizlere rastladım. Evet yeni üye olmuş olabilirim ama bu benim Benden farklı 0ldugunuzu göstermez.. Umarım istediğimiz gibi bir sonuç çıkar..

Ama yanlış tanınmakdan hoşlanmam.. eger ADMIN'sen üyeliğimi silebilirsin!

bu çıkan amca kim, tatlı tatlı gibi anlatıyor ama geçiriyor laflar polat'a :)

Polat rezil rüsva olmustur. Bundan sonra secim yapmasa bile anca kendi kendinin Baskani olur. Galatasaray camiasinin Baskani olamaz. 20 kisi ciktiysa 18´i saydirdi dümdüz gitti ya :) Daha neyin Baskanligi Adnan Polat? 25 yasindaki adamlar bile saydiriyor sana :) Hala oturuyor orda. Az sonra "Ben Aslanim" cikisi bekliyorum Adnan Polat´tan :)

Saçmalamış, Acıbadem'in sahibi mi ne işte, Fenerbahçe'li ve Fenerbahçe Kongre Üyesi. Aynı şey Ülker için de geçerli bildiğim kadarıyla. BJK de alamadı Ülker'i ona kalırsa.

Yok Acıbadem olayı farklı. O kongre üyesi değildi sonradan olmuştur olduysa. Ona bu tür bir teklif götürmüş Aziz Yıldırım başta reddetmiş ama daha sonra iyi bir fikir olduğunu düşünmüş. Aziz Yıldırım'ın teklifi de Dünya'nın en iyi voleybol takımını kurma amacı olduğu yönündeymiş. Dinlemiştim o adamı.

ülkeri alma git türk telekomla birleş.... firma sponsormu yok...mesele başkalarının artıklarını yememek

Hacı, şu bilip bilmeden sallayanların yazılarını koymayın bari şuraya, ayıp be.:D Adamların Fenerium'u Kiğılı tarafından dolduruluyor, Acıbadem ve Ülker Fenerlilerin elinde. Etmeyin eylemeyin gözünüzü seveyim. Madem öyle o çok bilip konuşanların yarısı da kendi şirketlerini Fenerbahçe'de olduğu gibi Galatasaray'a sponsor etse ya, niye etmiyorlar?

Geri
Üst Alt