27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Misi olayina girdi

Sadri Şener geldi beyler.

bugün tv'den izleyin ben izliyorum izle adnan izle helal güzel konuşuyo....

Konuşanların neredeyse tamamı salladı polat'a. güzel şeyler bunlar.

ülkeri alma git türk telekomla birleş.... firma sponsormu yok...mesele başkalarının artıklarını yememek

Ne alakası var? Türk Telekom birleşmek istemiyorsa biz ne yapalım? Heriflerin boğazına bıçak mı dayayacağız? Kaldı ki o yıllarda Türk Telekom kendi adıyla zirveye oynuyordu. Niye birleşsinler? Şimdi geride kaldılar basketbolda, gidip kapılarını çalsak koşa koşa gelirler ama niye biz çalalım? Onlar gelsin istesin, onlar mı kulüp biz mi?

Tabiri ispiyon değil o. Fişleme ;) Kendi taraftarını fişleyen ve yalan söyleyen başkan.

hhaha insallh yarin beni silivriye götürmez diyo iyi koydu lafı ama

yapma bunu siyasete girme be adam

Yok Acıbadem olayı farklı. O kongre üyesi değildi sonradan olmuştur olduysa. Ona bu tür bir teklif götürmüş Aziz Yıldırım başta reddetmiş ama daha sonra iyi bir fikir olduğunu düşünmüş. Aziz Yıldırım'ın teklifi de Dünya'nın en iyi voleybol takımını kurma amacı olduğu yönündeymiş. Dinlemiştim o adamı.

İyi de o adam Fenerbahçe'li, sorun burada işte.:D İsterse kongre üyesi olmasın, adam Fenerbahçe'li, zaten o herif Galatasaray'lı olsa veya başka takımlı olsa bu kadar destek verir mi Fenerbahçe'ye?

Hacı, şu bilip bilmeden sallayanların yazılarını koymayın bari şuraya, ayıp be.:D Adamların Fenerium'u Kiğılı tarafından dolduruluyor, Acıbadem ve Ülker Fenerlilerin elinde. Etmeyin eylemeyin gözünüzü seveyim. Madem öyle o çok bilip konuşanların yarısı da kendi şirketlerini Fenerbahçe'de olduğu gibi Galatasaray'a sponsor etse ya, niye etmiyorlar?

Adamın konuşmasının özü o değilki. İlla o şirketlere gerek yok kaç tane şirket var, Galatasaraylı çok zengin adamlar da var. Cafe Crown'u sponsor olarak alacağımıza almayalım abi itibarımız zedeleniyor.

Istifa etmekte bir hizmettir!!

"İstifa da bir hizmettir" geldi :D

hahaaa bu son çıkanda süper laf soktu :D:D 'inşallah bu söylediklerim yüzünden birileri beni silivriye götürmez'

Geri
Üst Alt