27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

istifa da bir hizmettir diye bitirdi lafı cahit amca.

Sadri Şener'e alkışlar koptu.

haddi beeeee.... :D bu kadar agır gecirmemişti kimse..

"bunları soyluyorum ama insallah yarın beni birileri silivriye goturmez" :D:D neydi bu uyenin adı?

Istifa etmek de bir hizmettir

Salon yikiliyor ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:D

ooo adam lafı cuk diye oturttu. silivriye götürmezler inşallah dedi. resmen siyasete battı kulüp

bugun adnan polat istifa etmezse ibra etmeyecekler.polatın biraz aklı varsa istifa eder.

Adnan Polat bu kuruldan sağ çıkarsa helal derim valla..

Rezalete bak resmen siyaset yapıyorlar.

Ülkede sadece Ülker mi var ?

Onun yan ürünü Cafe Crown'a mı kaldık

Abi, sponsor biz mi bulacağız? Gidip heriflere yalvarır gibi "bize sponsor olun" mu diyeceğiz? Şaka mı bu yahu?:D Kimse bize sponsor olmak istemiyorsa biz ne yapalım? Çok bilen Galatasaray'lı kongre üyelerinin şirketleri sponsor olsun. Ünal Aysal'ın şirketleri neden sponsor değil? Çok parası vardı ya hani.

Devrimler kanlı olur beyler.

İyi de o adam Fenerbahçe'li, sorun burada işte.:D İsterse kongre üyesi olmasın, adam Fenerbahçe'li, zaten o herif Galatasaray'lı olsa veya başka takımlı olsa bu kadar destek verir mi Fenerbahçe'ye?

Olum anlıyorumda dediğim gibi illa o şirketlere gerek yok. Başka anlaşmalar da yapılabilirdi. Hedef koyabildiler onlar, biz ise voleybol ve basketbolda geriden geliyoruz.

ben bu kadar lafı yicem insan içine cıkmam :D

bukadar lafa polat cikar birseyler zirvalar yüzsüz herif

Ne alakası var? Türk Telekom birleşmek istemiyorsa biz ne yapalım? Heriflerin boğazına bıçak mı dayayacağız? Kaldı ki o yıllarda Türk Telekom kendi adıyla zirveye oynuyordu. Niye birleşsinler? Şimdi geride kaldılar basketbolda, gidip kapılarını çalsak koşa koşa gelirler ama niye biz çalalım? Onlar gelsin istesin, onlar mı kulüp biz mi?

ülker küme düşmeyemi oynuyordu da fenerle birleşip tüm takımı olduğu gibi oyuncularla devretti... sponsor firma çok mesele ikna etmek mesele vizyon....bugün aziz yıldırım gitse türk telekomu ikna eder niye çünkü adam iş bitirebiliyor..... bizimki gibi pasif değil

Nihat Doğan'dan Adnan Polat'a:''Senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister''.

Geri
Üst Alt