27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

2012.jpg

paint terk bi arkadaş bi polat 2012 afişi yapsa bizde avatar yapsak.. nasıl olur

70 milyon dolar kredi aldık 31.5 milyon doları çağrı için gitti diyor..

adnan polat :

"40 kişiye yakın konuşmacıyı dinledik. sorulan her soruya zamandan dolayı detaylı cevap veremeyeceğim. kırmızı kitapçıkta cevaplar var."

"abilerim erken seçim kararı istediler. en azından erken seçim ile ilgili bir genel kurul toplantısı istediler. ben de dedim ki, pazar genel kurul var ve hesabımızı veririz. bir hafta on gün içinde yönetimce oturup durum değerlendirmesi yaparız ve galatasaray'ın menfaatlarince davranırız."

"görüyorum ki ciddi olarak bu konuyu değerlendirmemiz gerekiyor. kararımızı önümüzdeki hafta açıklayacağız."

"galatasaray'ı yönetmek kolay değil. özellikle böyle yoğun dönemlerde. özellikle görünen yüzümüz futbolun kötü gittiği dönemlerde."

"alınan kararlar ve yapılan konuşmalarda yanlışlar yapılabiliyor. ancak galatasaray'ın içinde olan herkes aynı siyasi görüşe sahip olmayabilir. biz hep siyasetin dışında tutmak istedik kulübü."

"galatasaray siyaset üstü bir kurumdur."

Hayri Kozak: Eğer Adnan Polat 1 hafta sonra durum değerlendirmesi yapıcaz diyorsa benim ümitsizliğim daha da arttı.

Ibra olur. Sözde 1 hafta sonra karar acikliyyacak ya, onun karari belli, secim yok aynen devam. 1 hafta icinde yine ortalik biraz gevser düsüncesinde.

Tek yol ibra edilmemesi.

Adnan Polat'ın bu isteği, seçim rüşveti olarak değerlendirilebilir o halde..

NtvSpor canlı veriyor.

istifa falan edicegi yok

Yahu yemin ederim anlamıyorum..Bunları bilmiyormuydun..Bu kadar tepkinin olacağını bilmiyormuydun..Neymiş daha sonra toplanıp karar vereceklermiş...Yani ilk konuşmasında ibra şantajı üzerinden seçim yok diyordu,tepkileri görünce 1 hafta sonra kararını verceğiz diyor..Gerçekten nasıl bir mantıkdır,nasıl bir zeka seviyesidir bu anlamak mümkün değil...İçinde bulunulan durumun hala farkına varamaması gerçekten fiyasko...

Yazık gerçekten yazık. Hala gereksiz gereksiz konuşuyor. 2 dudağının arasından istifa ediyorum çıksın bir de yeter artık ya.

2 saat önce,bana ibra ile şantaj yapamazsınız diyordu,

şimdi , ibra edersiniz,seçimi düşünürüm diyor.

bu kadar yüzsüzlük,pes yani

Televizyonu kapattım dinlemiyorum..Çünkü gerçekten ben artık utanıyorum...

Geri
Üst Alt