27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Forumdaki sevinci görünce ben mi yanlis genel kurulu izliyorum diye düsünüyorum. Ekrandaki bu rezalet, kücük düsürücü görüntüleri görüp de sevinen Galatasaraylilar da bana niye sevindiklerini anlatsin lütfen.

Galatasaray'in gelecegi simdi daha da karanlik. Kongre üyeleri istedikleri kadar 3'lü cektirsin. 2 secim üst üste sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, üstüne sevinc cigliklari atiyorlar. Bu adamlar da bize 30 gün icinde yeni bir yönetim cikaracak.. sevinedurun siz daha!

Beyler 2-2 değil gittiği felan yok polatın yanlış anons :o

Çok üzülüyor şimdi ya gelsin Adnan Sezgin kurtarsın şimdi başkanı...

daha 2 saat önce bi amca çıkıp söledi,gidin yarım saat konuşun aranızda istifa kararı alın diye, bunu bile dinlemedin.

kendi düşen ağlamaz

benim anlamadigim mali konuda ibra edildi idari konuda ibra edilmedi simdi bu ne anlama geliyor ?

bunu birisi aciklarsa sevinirim.

arkadaşlar seçimlerde adnan polatın aday olma şansı var mı, yok mu?

Galatasaray geleceğini kurtardı beyler.Güçlü, duruşu olan bir Galatasaray geliyor.

göz göre göre yaptı adnan polat acınmaz o adama niye acıycaz ya ya adam karun kadar zengin sanki aç açıkta bıraktık adamı

ohohohohoho bu kim lan

michael amca çıktı

bugün GALATASARAY ya tam DüZELECEK yada tam YOK OLACAK

Forumdaki sevinci görünce ben mi yanlis genel kurulu izliyorum diye düsünüyorum. Ekrandaki bu rezalet, kücük düsürücü görüntüleri görüp de sevinen Galatasaraylilar da bana niye sevindiklerini anlatsin lütfen.

Galatasaray'in gelecegi simdi daha da karanlik. Kongre üyeleri istedikleri kadar 3'lü cektirsin. 2 secim üst üste sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, üstüne sevinc cigliklari atiyorlar. Bu adamlar da bize 30 gün icinde yeni bir yönetim cikaracak.. sevinedurun siz daha!

süpersin renkdaş....

Ahaha allahım tura çıkıyorum gelen varmı :D

Cemal nalga olayı bile yeterdi bunların gitmesine.

Tam 1 yıl önce (27.03.2010) seçildiğine sevinmiştik şimdi gidişine seviniyoruz.

Hayri Kozak: "Tüzük gereği 30 gün içinde Galatasaray'da olağanüstü kongreye gidilecek."

benim anlamadigim mali konuda ibra edildi idari konuda ibra edilmedi simdi bu ne anlama geliyor ?

bunu birisi aciklarsa sevinirim.

İkisinden birinde bile ibra olmazlarsa,30 gün içinde olağanüstü genel kurul var.

Geri
Üst Alt