27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Leş kargaları üşüştü kulübün başına.Köpek gibi biliyor hepsi Galatasarayın mali bakımdan yükselişe geçtiğini.Aç köpekler.Yazık geleceğine takımın

Vay arkadaş..Hala daha böyle düşünenler var..Ne demesini bekliyorsun POlatın..Ana avrat küfürmü etsin?

Forumdaki sevinci görünce ben mi yanlis genel kurulu izliyorum diye düsünüyorum. Ekrandaki bu rezalet, kücük düsürücü görüntüleri görüp de sevinen Galatasaraylilar da bana niye sevindiklerini anlatsin lütfen.

Galatasaray'in gelecegi simdi daha da karanlik. Kongre üyeleri istedikleri kadar 3'lü cektirsin. 2 secim üst üste sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, üstüne sevinc cigliklari atiyorlar. Bu adamlar da bize 30 gün icinde yeni bir yönetim cikaracak.. sevinedurun siz daha!

Ya böyle işte nereden nereye.. İbretlik olay oldu.. Yazık burada da seviniyor bazı arkadaşlarımız. GS başkanını rezil ederken tvler bazı şahsiyetler, GS ezilirken tvde biz seviniyoruz. Ayaklar altındayız artık benim görüşüm..

Beyler ibra edilseydi nolurdu?

5 transfer yapacagız, önümüzdeki günlerde bi kaçı gelir denilcekti ama aradan 2 ay geçecekti kimse gelmeyecekti. transferler son güne bırakılacaktı. sakız çiğniyo diye futbolcu gönderene itira edilmeyecekti. kaliteli oyuncuları sadece taraftarın gözünü boyamak için transfer edip , 3 kuruş fazla para ugruna başka bi takıma satılacaktı.. adnan polatın yalanlarını dinlemeye devam edecektik. avrupa artık hayal olacaktı. dispilinsizlik diz boyu devam edilecekti. daha sayim mi ?

Simdi ne olacak olaganüstü Kongreye´mi gidilecek?

Yeni secimler ne zaman olacak?

20tl17b.jpg

Kral reis

Yazıklar olsun böyle genel kurula,2 sene üst üste seçtiği başkanı ibra etmeyerek göndermek hangi Galatasaray'lılığa sığar ?

adnan polati kendi yeni yaptigi tüzük yakti :D

guclu sesiyle karizma ifadesiyle kulupte eksikligi hissedilen reis insan hayri kozak

Yiğit Şardan'a yazık oldu. Bence ilerde başkan olabilecek kapasitede biriydi. Acaba sadece bir defa mı katılamıyorlar seçime yoksa artık hiç mi katılamayacak yönetimdeki kimse bilen var mı ?

İdari bakımdan ibra etmeyerek, 2010 seçimlerindeki hatalarından Genel Kurul üyeleri dönmüştür. Adnan Polat idari bakımdan sınıfta kalmıştır. Hatta Mali bakımdan sınıfta kaldığı birçok nokta da vardır.

Başarısız da olsa üzüldüm yani içim acıdı bu duruma.

Tam da kendini futbola verecekti :lol:

Niye sevinmeyelim saçma sapan konuşuyorsunuz.Hem mali hem idari açıdan rezil bir başkandan kurtuluduk,adam olup kendi seçime gitmediyse biz napalım? seçime gitmiyor musun? tamam o zaman 1 yıl daha başkan kal sen mi deselerdi? Doğru olan yapıldı.

Yiğit Şardan'a yazık oldu. Bence ilerde başkan olabilecek kapasitede biriydi. Acaba sadece bir defa mı katılamıyorlar seçime yoksa artık hiç mi katılamayacak yönetimdeki kimse bilen var mı ?

Sadece önümüzdeki seçim sanırım.

Yazık. İbra edilmeli ve kendi gitmeliydi. Doğru olan buydu. Bundan sonra en ufak başarısızlıkta veya hatada ibra hatırlanacak.

hatirlansin burda ne varki

eger bunu tuzuge koydunsayapacaksin

Bence Idari acidan hakk etdi

Malasef Galatasarayi idare edemedi

bu gun 2000 kisi Kongreye geliyorsa belliydi

Bak Ben Azerbaycanda yasiyorum

Bu Gun Bir akraba dugunundeydim

Benim hep Gogsumun userinde galatasaray rozeti olur

Biri bana Galatasaraylimisin dedi

Dedim Fark edilmiyormu

Bana ben utaniyorum artik dedi

Dedim Galatasarayli utanmaz arkadasim Biz ne Basarilar yasadik Yine yasariz dedim

Iste Galatasaray taraftarinin dustugu durum bu

Idare edemedi resmen

Geri
Üst Alt