27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Adnan polatin listesindeki hic bir yönetici gelecek secimde olamiyacakmis istifa edenlerde dahil haldun reis icin kötü oldu bu

Sevincten kendini kaybedenler umarim Hayri Kozak'in aciklamalari karsisinda biraz kendine gelirler. Olmasi beklenen ve gereken oldu, maalesef Adnan Polat'in bu gereksiz inadi yüzünden Galatasaray'a hic ama hic yakismayan görüntüler yasandi. Beklenen ve gerekendi evet, ama sevinilecek bir durum degil, mutlu olunacak birsey degil. Hayri Kozak kadar olabilseydi keske diger kongre üyeleri de, daha agir basli, daha asil bir durus sergileyebilselerdi. Forumdaki Galatasaraylilar icin de söyleyebilirim bunu, Fenerbahce'nin olmayan sampiyonluguna sevinmesinden farksiz bir durum. Bunu simdiden bir anlayalim da seneye de mevcut yönetim ibra edilmezse ayni gülünc durum yasanmasin.

arkadaslar mali yonden ibra olmak tam olarak ne anlama geliyo?

OLEYYYYYYYYYYY güle güle POLATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT..

Kürsüye salonun elektrikçisi çıktı heralde..

bence Hayri Kozak veya Ünal Aysal başkan 2.başkan Adnan Öztürk olsun

neyin ayıbıymıs bu? neyin rezaletiymiş? ibra etmemek tuzukte bulunan bir hak.. eger idari bakımdan kotuyse bir yonetim ibra edilmemesi gayet normal birşey.. ne yani adama goz gore gore katlanılcak mıydı?? şirketiniz olsa batıran bi muduru ordan kovmanız etige aykırı mı oluyor?? bizi bu duruma getirmeye adnan polat ve yonetimi utanmıyor da ibra edilmedi diye biz mi utancaz?? Eger ki boyle bir hakkımız varsa bunu kullanmak gayet normal bişidir... asıl kullanmamak etik olmazdı.. ortadaki rezalete arka cıkmak asıl ayıptır...

İki dönem üst üste seçilmiş olması zerre umrumda değil.Başarısız yönetimi ibra etmediler, en doğrusunu yaptılar.Polat birazcık onurlu olsaydı istifa ederdi olayı buraya getirmezdi.Helal olsun orda yönetimi ibra etmeyen her bir Galatasaraylıya.

Taraftarı kandırmanın fişlemenin. çektirdiğin acıların sonu..

helvacı da aday olamayacak en azından ona sevindim

Niye sevinmeyelim saçma sapan konuşuyorsunuz.Hem mali hem idari açıdan rezil bir başkandan kurtuluduk,adam olup kendi seçime gitmediyse biz napalım? seçime gitmiyor musun? tamam o zaman 1 yıl daha başkan kal sen mi deselerdi? Doğru olan yapıldı.

Sonuna kadar katılıyorum. Kendi düşen ağlamaz arkadaşlar. Adam gibi erken seçime gitseydi. Zamanında Faruk Süren güven tazelemek adına erken seçime gitmişti mesela. Adnan Polat kendi etti, kendi buldu. Bundan sonra yolu açık olsun.

Adnan Polat'ta genel kurulda fırtınalar koparacağız diyen etkili isimlerde iyice cılkını çıkardılar işin.Birisi adam gibi istifa edip kendine güveniyorsa yeni seçimle güven tazelemeyi bilmez,diğerleri rezilliklere rezillik katar.Hoş değil hiçbirşey.

Ama en çok üzüldüğüm Yiğit Şardan gibi duruşu ve beyfendiliği üst düzey olan iyi bir Galatasaraylı'nın Adnan Polat'ın yanında karelere girerek hak etmediği şekilde harcanışıdır.

Ben de bunu anlatmaya calisiyorum, bazilari cok cabuk unutuyor bazi seyleri. Bu yasananlar Galatasaray icin bir utanctir, bu utanca sahit olup göbek atiyor sevgili Galatasaraylilar. Yazik..

arkadasneyi utancdir

Ben gecen Yil Adna POlatin kalmasini sitiyordum sabr etmek istiyordum

Amma Adnan POlat sabr edemedi iste

Bu kulübün geleceğini o salona giden 1500 kişi belirliyor.Diğer üyeler nerede acaba?Her açıdan rezil olduk bugün...

Ünal Aysal

Adnan Öztürk

Haldun üstünel

Abdurrahim Albayrak

Cemal özgörkey

Fatih Terim

Hakan şükür

Arda turan.

Geri
Üst Alt