27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Gözünaydın büyük Galatasaray taraftarı :D

Beyler Fenerliler Ve Beşiktaşlılar Üzgün Yorumları Bir okuyun spor sitelerinde :D

tamam o zaman doğru yoldayız :D yalnız bjk'liler o kadar bağırdılar çağırdılar ama Demirören'i indiremediler bizimkiler direk bileti kesti bu farkı da belirtmek lazım..

adnan polat konusmasinda dediki;haftaya kararimizi verecez. oylama yapilirken mali olarak ibra edildiginde kameralara yansiyan polatin kis kis gülmesi oldu.buda demek oluyorki ibra olsaydi secim karari almayacakti.iyi oldu sükür kurtulduk

Amac kulübü sahiplenmek, zarar verenleri uzaklastirmaksa zamaninda Canaydin yönetimini nasil ibra etti bu kurul? Canaydin döneminde niye cikip hesap sormadilar? Hepimiz bliliyoruz ki gecen hafta Fenerbahce'yi yenseydik bugün bu yönetim ibra edilirdi, o yüzden cok akilci bir davranis degil yaptiklari. Galatasaray'in gelecegi bugününden daha aydinlik degil maalesef.. Canaydin gittiginde, Polat geldi diye sevinceten kendini kaybedenler, Özütürk karsisinda secimi Polat kazandigi icin sevinenler bugün de seviniyor. Niye sevindiklerini bilmiyor ama cogu, Gerets gidince de, Skibbe gidince de sevinmislerdi cünkü, bugün Hagi gitti diye de seviniyorlar..

Demek ki, gelistirmisler kendilerini. Canaydin mali yonden basarisiz olmustur (Gerci simdiki projeleri baslatan da kendisi) ama sportif acidan bir seyler vardi ortada. Ama Adnan Polat'in yaptiklari rezaletdi resmen. Cok buyuk rezillikler yasattilar malesef.

o değil de polat kıllığına bam ile sözleşme yenilemesin yarın :D

[size=""]sÜreklİ azİz yildirimla hareket ettİĞİnİ ve onlari Örnek aldiĞini ÖvÜne ÖvÜne sÖyleyen bİr baŞkan takimi Şampİyonlar lİgİ Şampİyonu da yapsa cani cehenneme......[/size]

YÖNETİM KURULUNUN GÖREV VE YETKİLERİ

MADDE 87: Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri sunlardır:

.

.

87. 22) Genel Kurulca mali ve/veya yönetsel yönden aklanmama durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçim Genel Kurulunu

toplantıya çağırmak,

Kaynak: https://94.54.17.9/FTP/genel/GS/Duyuru/TuzukMetni28092010.pdf

Yanlız tüzükte hukuki süreç tarafıda var..Polat işi uzatırsa iyi olmaz..Seçim 3 veya 4 ay uzar..Polatın mahkemeye gitmesi demek kendisini ve camiayı iyice yıpratmaktır..Yinede Polatın mahkemeye gideceğini sanmıyorum..

Her koşulda istatistiksel olarak geridedir adnanlar.

Kişisel görüş duygusal olabilirsiniz.Normal karşılarım.

Benim Özhan Canaydin denince aklima Lucescu'nun kovulusu, kulübe gelen hacizler, futbolcularin antrenmana cikmamalari, Hamit'in formasini almasi, Pires transferi, Sahip Som, Galatasaray adasi falan degil de o haldeyken Inamoto'lu, Carrusca'li kadroyla Sampiyonlar Ligi ilk macina cikmadan önce hazirlattigi road to Athens t- shirt'i gelir hep. Bundan daha icler acisi bir durumda oldugumuzu düsünmüyorum acikcasi..

0409064bgy8.jpg

Secim karari almislar yurdasen karahasan dedi gule gule azizin kankisi gule gule sana

[size=""]sÜreklİ azİz yildirimla hareket ettİĞİnİ ve onlari Örnek aldiĞini ÖvÜne ÖvÜne sÖyleyen bİr baŞkan takimi Şampİyonlar lİgİ Şampİyonu da yapsa cani cehenneme......[/size]

Sakin ol ve elindekini önündeki sehpaya koy.

Boşuna kıvranmayın artık.Daha başkan belli değil çok ssaçma varsayım.

Neye kıvranmayalım pardon? Nasıl bir moderatörlük, nasıl kelimeler? Polat'ı mı desteklediğimi düşünüyorsunuz? Yanıldınız. Bir daha bir başkasına cevap verirken 3 kere düşünün yoksa bu kadar nazik gelmez bir daha cevap.

Yurdaşen Karahasan ile konuşmuş polat ve itiraz etmeyeceğim demiş.Bir zahmet.

Adnan Polat yancısı Yurdaşen mıdır nedir Kanaltürk de saçmalıyor..Galatasaray kongre üyelerine militan diyor resmen..

Yanlız tüzükte hukuki süreç tarafıda var..Polat işi uzatırsa iyi olmaz..Seçim 3 veya 4 ay uzar..Polatın mahkemeye gitmesi demek kendisini ve camiayı iyice yıpratmaktır..Yinede Polatın mahkemeye gideceğini sanmıyorum..

Off şimdi içime kurt duştu , umarım böyle saçmalıklar yapmaz...

Yanlız tüzükte hukuki süreç tarafıda var..Polat işi uzatırsa iyi olmaz..Seçim 3 veya 4 ay uzar..Polatın mahkemeye gitmesi demek kendisini ve camiayı içi yıpratmaktır..

hiç zannetmiyorum polatın mahkemeye falan gideceğini o kadar da değil. polat kötü bir başkan olabilir ama o kadar da kişiliksiz bir adam değil. polatı seven olur sevmeyen olur. ben ilk başkan olduğunda çok inanmıştım ama son 2 sene kredisini tüketti adnan sezgin aşkı da en büyük nedeni...

Neye kıvranmayalım pardon? Nasıl bir moderatörlük, nasıl kelimeler? Polat'ı mı desteklediğimi süşünüyorsunuz? Yanıldınız. Bir daha bir başkasına cevap verirken 3 kere düşünün yoksa bu kadar nazik gelmez bir daha cevap.

Kelimeler güzel gayet.Başkan belli değil.%90 kalacak vs vs geçelim lütfen.

Geri
Üst Alt