Görkem Akıtürk
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 3.745
- 1
- 1.308
Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi
Gözünaydın büyük Galatasaray taraftarı
Gözünaydın büyük Galatasaray taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Fenerliler Ve Beşiktaşlılar Üzgün Yorumları Bir okuyun spor sitelerinde![]()
Amac kulübü sahiplenmek, zarar verenleri uzaklastirmaksa zamaninda Canaydin yönetimini nasil ibra etti bu kurul? Canaydin döneminde niye cikip hesap sormadilar? Hepimiz bliliyoruz ki gecen hafta Fenerbahce'yi yenseydik bugün bu yönetim ibra edilirdi, o yüzden cok akilci bir davranis degil yaptiklari. Galatasaray'in gelecegi bugününden daha aydinlik degil maalesef.. Canaydin gittiginde, Polat geldi diye sevinceten kendini kaybedenler, Özütürk karsisinda secimi Polat kazandigi icin sevinenler bugün de seviniyor. Niye sevindiklerini bilmiyor ama cogu, Gerets gidince de, Skibbe gidince de sevinmislerdi cünkü, bugün Hagi gitti diye de seviniyorlar..
Yarından sonra bile olabilir.
En geç tarih 1 ay sonra.
YÖNETİM KURULUNUN GÖREV VE YETKİLERİ
MADDE 87: Yönetim Kurulunun görev ve yetkileri sunlardır:
.
.
87. 22) Genel Kurulca mali ve/veya yönetsel yönden aklanmama durumunda, en geç 30 (otuz) gün içinde Olağanüstü Seçim Genel Kurulunu
toplantıya çağırmak,
Kaynak: https://94.54.17.9/FTP/genel/GS/Duyuru/TuzukMetni28092010.pdf
Her koşulda istatistiksel olarak geridedir adnanlar.
Kişisel görüş duygusal olabilirsiniz.Normal karşılarım.
o değil de polat kıllığına bam ile sözleşme yenilemesin yarın![]()
[size=""]sÜreklİ azİz yildirimla hareket ettİĞİnİ ve onlari Örnek aldiĞini ÖvÜne ÖvÜne sÖyleyen bİr baŞkan takimi Şampİyonlar lİgİ Şampİyonu da yapsa cani cehenneme......[/size]
Yalnız Adnan Polat eğer mahkemeye falan giderse FENERBAHÇELİ olduğunu kanıtlar, net.
Boşuna kıvranmayın artık.Daha başkan belli değil çok ssaçma varsayım.
Yanlız tüzükte hukuki süreç tarafıda var..Polat işi uzatırsa iyi olmaz..Seçim 3 veya 4 ay uzar..Polatın mahkemeye gitmesi demek kendisini ve camiayı iyice yıpratmaktır..Yinede Polatın mahkemeye gideceğini sanmıyorum..
Yanlız tüzükte hukuki süreç tarafıda var..Polat işi uzatırsa iyi olmaz..Seçim 3 veya 4 ay uzar..Polatın mahkemeye gitmesi demek kendisini ve camiayı içi yıpratmaktır..
Neye kıvranmayalım pardon? Nasıl bir moderatörlük, nasıl kelimeler? Polat'ı mı desteklediğimi süşünüyorsunuz? Yanıldınız. Bir daha bir başkasına cevap verirken 3 kere düşünün yoksa bu kadar nazik gelmez bir daha cevap.
Ender,yaş kaç?