27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

bence bu olay tamamiyle liseli kanadın bir zaferi gibi dursada Galatasaray etiğine ters düşen bir durum yaşandı bugün.Adnan polat iyi bir başkan olmayabilir,sportif olarak kötü olabilir,yanlış kararlar vermiş olabilir ama canaydın dönemide çok kötü idi,mali yönden şuan klüp iyiye doğru giderken sportif başarısızlıklar yönetimi zora soktu.İşin gerçeği sahada futbolu başkan oynamadı,oradaki oyuncular oynadı ve bu takımda en kötüsü ilk 5de olması gerekirken oynana maçlardaki rezil performansları bizde gördük.Şansızlık vs hikayedir benim için,oyuncularda oynamadı reijkaard gibi bir değer kaybedildi.bunların hepsi zincirlerin birer halkası,şimdi aysal gelecek flaş transferler yapacak herşey güzel olacak gibi bir tablo çiziliyor,göreceğiz bakalım..

Benim Özhan Canaydin denince aklima Lucescu'nun kovulusu, kulübe gelen hacizler, futbolcularin antrenmana cikmamalari, Hamit'in formasini almasi, Pires transferi, Sahip Som, Galatasaray adasi falan degil de o haldeyken Inamoto'lu, Carrusca'li kadroyla Sampiyonlar Ligi ilk macina cikmadan önce hazirlattigi road to Athens t- shirt'i gelir hep. Bundan daha icler acisi bir durumda oldugumuzu düsünmüyorum acikcasi..

0409064bgy8.jpg

Daha rezilini ben söyleyeyim.

Seneye avrupaya bile gidemeyişimiz , ve böyle bi t-shirt'ün hazırlanma ihtimalinin olmaması.

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Abi dedim ya, sen bugün yasananlarda gercekten hic bir rezillik göremiyorsan, ben sana sabaha kadar anlatsam da birsey degismeyecek.

arkadas ihtilalmi oldu ne oldu?

adamlar iyi yonetemedi kongre yonetimi beceremiyorsunuz dedi secim karari almaya zorladi

ihtilal yapan askerlerle karistirmayin bu isleri

cok demokratik guzel bir olay iste

polat ve yanindakiler disinda kimse icin kotu olmadi

Adnan Polat'ı aradığımız gün öldüğümüz gündüür beyler. İçiniz rahat olsun.

Yalnızca son 2 sezonda aynı tutarda transfer harcaması yapılarak şampiyonlar ligine katılarak 68 milyon TL zarar açıklar mıydık? Açıklamaz mıydık? Bu iş futboldan bağımsız değildir. Kimse her dönem 60-80 milyon TL zarar açıklayan yönetim kurulu için mali olarak da başarılı olmuştur diyemez.

-Bu stadın yapılsın kararını aldırtan rahmetli Özhan CANAYDIN'dır. Geriye kalan teferruattır.

-Riva arazisi eskiden de vardı, şimdi de var. Değişen imar-iskan durumudur ki, oranın sahibi sen ben değiliz, Galatasaray kulübüdür. Sıkıyorsa imara açılmasın.

-Şirket birleşmesi 4 senede tamamlandı. Hangi 4 senede? Polat dönemindeki 4 senede.

Kısacası işin eziyetini çeken adam Sn. Özhan CANAYDIN'dır. Sn. Polat mali devrim değil, yoluna giren işlerin prosedürlerini halletmiştir.Özhan CANAYDIN'ın-Faruk SÜREN'in hangi şartlarda görevden ayrıldığını unutanlar şimdi Sn. Polat böyle gitmemeliydi diyemez. Galatasaray kulübü, her bakımdan kötü yönetildi.

bence bu olay tamamiyle liseli kanadın bir zaferi gibi dursada Galatasaray etiğine ters düşen bir durum yaşandı bugün.Adnan polat iyi bir başkan olmayabilir,sportif olarak kötü olabilir,yanlış kararlar vermiş olabilir ama canaydın dönemide çok kötü idi,mali yönden şuan klüp iyiye doğru giderken sportif başarısızlıklar yönetimi zora soktu.İşin gerçeği sahada futbolu başkan oynamadı,oradaki oyuncular oynadı ve bu takımda en kötüsü ilk 5de olması gerekirken oynana maçlardaki rezil performansları bizde gördük.Şansızlık vs hikayedir benim için,oyuncularda oynamadı reijkaard gibi bir değer kaybedildi.bunların hepsi zincirlerin birer halkası,şimdi aysal gelecek flaş transferler yapacak herşey güzel olacak gibi bir tablo çiziliyor,göreceğiz bakalım..

Mali yönden iyiye gittiğimizi söylemek zor. Bugün yapılan açıklamalar,belgeleriyle birlikte, oldukça hayal kırıcıydı.

benim bildigim idari acidan zaten mahkemeye gidemiyor.eger mali olarak ibra edilmese idi mahkemeye gider harcamalari belgelerdi.oysa burda öyle bir durum yok.(yinede yanlis bilgi olmasin)

ünal aysal aday olmayacak meydan adnan öztürke kalacak demedi demeyin...

Adnan Polat tam anlamıyla yıkılmış anlaşılan kürsüye çıktığında ne konuşacağını bilemedi. Sadece teşekkür etmekle yetindi bir Galatasaray başkanının bu şekilde görevinden ayrılması ne acı...

Hiç üzülmedim üzülmemde ! 2-3 senedir kaba etimizden kan çektiler ağzını bile açmadı :mad: Bizleri fişledi Galatasaray geleneklerini öldürdü :mad: Şuan bile diyorum hakkımı hayatta helal etmem adnan'a :mad:

ömer toprak beşiktaaşta galiba beyler sabah arkadasım sölemişti almanyadan inanmamıstım sımdı ligtv söledi

Demek ki, gelistirmisler kendilerini. Canaydin mali yonden basarisiz olmustur (Gerci simdiki projeleri baslatan da kendisi) ama sportif acidan bir seyler vardi ortada. Ama Adnan Polat'in yaptiklari rezaletdi resmen. Cok buyuk rezillikler yasattilar malesef.

Canaydin Polat'tan farkli isler yapmadi sportif acidan da. Lucescuyu, Terim'i, Gerets'i harcadi. Rezalet ötesi yabanci oyuncular alindi, hic biri de 2 sene üst üste kalmadi takimda. Onun sansi 2000 takiminin etkisinin hala sürmesiydi, yoksa Polat'in yönetiminden bile rezalet isler yapti. Gerets'e bile sabretmedi, 4. falan olmustuk sanirim mucizevi sampiyonlugun sonrasindaki sezonda, ama biraz iyi bir kadroyla bize tarihi basarilar yasatabilecek olan Gerets'e bile sabredemedi..

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

arkadas ihtilalmi oldu ne oldu?

adamlar iyi yonetemedi kongre yonetimi beceremiyorsunuz dedi secim karari almaya zorladi

ihtilal yapan askerlerle karistirmayin bu isleri

cok demokratik guzel bir olay iste

polat ve yanindakiler disinda kimse icin kotu olmadi

Bu durum Galatasaray'a yakısmamıstır.

Polat giderayak son çamurunu da bulastırmıstır.

hala faruk süren diyenelere ve günü kurtarmak adına hareket edenlere sölenecek çok laf var,adnan polat ilk seçildiği zamanları hatıramayanlara polat tv lere çıkıp gs için para ararken köşesinde oturanlara,faruk süren in stad için yaptırdığı maktete bile 10 milyon dolar verdiğini bilmeyenlere,taşın eline altını polat koyduğu zaman köşesinde kahvesini yudumlayan sözüm ona gs lilere,ribery i kaçıran yönetimdeki sayın adnan öztürk e ve bunun gibi bir çok kişiye sölenecek çok söz var,idare açıdan ibra edilmeyen yöentim takım şu adan ligde lider olsaydı sizce ibra edilecekmiydi, 5 sene önce hiçkimse aday dahi olmazken bugün bu kadar adayın çıkması bile manidar değilmi,neyse evet ben adnan cıyım evet takım şu anda kötü durumda evet çok gereksiz futbolcular alındı saçma sapan transfer politikalrı izlendi ama,ben bir helvacı gibi brütüs değilim,ve ben orada hayır diyenler gibi bugünü değil yarınları düşünüyorum

benim bildigim idari acidan zaten mahkemeye gidemiyor.eger mali olarak ibra edilmese idi mahkemeye gider harcamalari belgelerdi.oysa burda öyle bir durum yok.(yinede yanlis bilgi olmasin)

Benim bildiğim duyduğum(Polat Ağzından) Mahkemeye gitmeyeceğim felan dedi..Tabikide dönmezse :)

Adnan Polat'ı aradığımız gün öldüğümüz gündüür beyler. İçiniz rahat olsun.

zamanında adnan polat başkan olsun diye imza toplayanlar galatasaraylı değildi zaten adam sırf taraftar istedi diye başkan oldu. tamam başarısız ama saygınız olsun biraz bu kadar da değil ya!

Geri
Üst Alt