Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.837
- 9.201
- 2.518
Uçur bizi kral
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Huzurlu olur tabi yav neden olmasin. Osi de var- belli zaten.Ben bizde faydalı olacağını düşünüyorum.Yeterki huzurlu bir ortam yakalasin.Bize yakışacak.Umarim yanilmam.
Almancı tayfa var birdeHuzurlu olur tabi yav neden olmasin. Osi de var- belli zaten.
Muslera - icardi - torreira latin tayfo out
Osi tayfa in oluyor ufaktan(leao -osi - sara - lemina vs)
Saneyi dahil etmiyorum oraya, oburlerine neden takim bulun denmedi anlamis degilim.Almancı tayfa var birde![]()
Buradan daha huzurlu ortamı başka nerede bulacak, hoca en küçük fırsatta tüm takıma izin veriyor.Ben bizde faydalı olacağını düşünüyorum.Yeterki huzurlu bir ortam yakalasin.Bize yakışacak.Umarim yanilmam.
Katılıyorum da bazı arkadaşlar huzursuz .Hatta vites arttırıp ben burada çalışmıyorum yazılı keplerle ortalığa cikanlarda var.Gelen oyuncuyu hoş karsilamayanlarda.Buradan daha huzurlu ortamı başka nerede bulacak, hoca en küçük fırsatta tüm takıma izin veriyor.
Toksik ve sinsi topçulardan kurtulmak gerek mutkakaKatılıyorum da bazı arkadaşlar huzursuz .Hatta vites arttırıp ben burada çalışmıyorum yazılı keplerle ortalığa cikanlarda var.Gelen oyuncuyu hoş karsilamayanlarda.