#27 Rafael Leão

Fenerli enistem: Hem GS hem FB cok yanlis yapti. Aslinda Fener Leao'yu almaliydi, Galatasaray'da Greenwood'u. Bize boyle kanattan yardiran hizli biri gerekiyorken sutlari iyi diye Greenwood cektiler. Galatasaray'da iyi sutor yok, aslinda sizde Greenwood'u alacaktiniz"

Ben; 😏

bazı oyuncuları ne biliyim böyle 20-25 maç izlemeden totalde herhangi bir yerde genel yorum yapmamak lazım.Daha gelmeden burada dedim yani öyle sadece alıp dikine giden bir kanat değil topa bastığı anda bile tehlikeli çünkü teknik de süper.Alır bir kilit pas atar 3 kişi oyundan düşer.Lanet olsunki osi baba sakatlandı ,yoksa hani beraber oynasalar dediğim daha çok anlaşılır.Öyle absürt bir yerden hiç kendini yormadan osinin kafasına top konduracak bir adam ki inş oside de bir şey yoktur da o asistleri de görürüz yakında zaten.Her şeyi yaptığı için iyi gününde olursa naparsan yap durduramayacağın bir kanat oyuncusu çünkü hani dikine gitmez kullandığı alanda bile verkaç vs yapacağını yapar yine öyle bir adam , her oyunun oyuncusu

Greenwood, Salah, Trossard hepsi çok iyi futbolcu ama sanırım en iyisini biz aldık ve bu ligde en büyük etkiyi sakatlık vs olmazsa Leao yapacaktır. Bambaşka bir oyuncu bu ligi kıracak her türlü meziyeti var ve prime döneminde sayılır. Osimhen ayarı bir transfer yaptık zamanla bunu gösterecektir Leao.

rakiplerdeki tüm kanatların moveset'ini toplasan bu adamı anca yakalayıp yetenekte yarım çıkarlar.

Fenerli enistem: Hem GS hem FB cok yanlis yapti. Aslinda Fener Leao'yu almaliydi, Galatasaray'da Greenwood'u. Bize boyle kanattan yardiran hizli biri gerekiyorken sutlari iyi diye Greenwood cektiler. Galatasaray'da iyi sutor yok, aslinda sizde Greenwood'u alacaktiniz"

Ben; 😏
Galatasaray’da tecavüzcüye yer yok deseydin. 👍🏻

Allah senden razi olsun be, Baris'in yerine Leao'yu koymak saka gibi, adam safi kalite. Top oynatti takima. Insallah boyle devam eder, Osi Leao Sane sacma sapan surreal bir kombo..

2 kişiyi ekarte edip çizgiye inip çevirdiği top baya iyiydi tam aslında sıkışan maçlarda skoru açacak bir pozizyondu.

Daha hazır değil gibi tam hazır olduğunda Osimhen ile izlemek lazım baya keyif verebilirler.

IMG_2916.webp

Geri
Üst Alt