#27 Rafael Leão

Sondan yardırıp gelirken herkesin bi topu tutup geri dön Orta aç pas at derken fişek gibi doksana atacağı golü bekliyorum

Bu burda dursun

Sol kanat belli oldu sağ kanatta rekabet olsun yunus barış sane hatta Sallai hangisi iyiyse o oynasın.
Bu pas oyununda sanki yunus oynar yunus aralara da paslar atıyor Osımhen batrakov leao bu paslarla gol bulabilir
Sane oynayamaz barış bu haliyle sağ bek oynamalı sağ bek olarak daha faydalı

Greenwood, Salah, Trossard hepsi çok iyi futbolcu ama sanırım en iyisini biz aldık ve bu ligde en büyük etkiyi sakatlık vs olmazsa Leao yapacaktır. Bambaşka bir oyuncu bu ligi kıracak her türlü meziyeti var ve prime döneminde sayılır. Osimhen ayarı bir transfer yaptık zamanla bunu gösterecektir Leao.
Yas kriterine bakarsak Salah zaten burda elenir.Trossard da her ne kadar onemli bir oyuncu olsada kapasitesi belli takim oyuncusu ve yasida 30 ustu.Greenwod fb adina iyi transfer ama Leao top noktasi cok ust duzey bir oyuncu.Leao ozel bir oyuncu.Salah ne performans verir bilmiyorum bir kac yil once olsaydi 1 Salah olurdu hakkini yememek lazim

1000173704.webp

1000173705.webp

Lincoln gibi bileklerine hakim, keita kadar hızlı, Drogba kadar güçlü..

daha hala henüz benim bildiğim leao fitliğinde de değil bu arada ona rağmen böyle oynuyor , birkaç maç sol kanat alışkanlığını da geri kazanması lazım.Şuan öyle çok inceci çalım atan halinde bile değil %30da falan maks

Takımı bu kadar çabuk benimsemesi ve mutlu oynaması çok güzel. Özellikle Osimhen'le çok iyi bir uyum yakalayabilirler.

Biraz daha izleyip sürekliliğini görmek lazım.

Geri
Üst Alt