#27 Sérgio Oliveira

Daha 30 yaşında bu denli istikrar ve tempo problemi var, 33-34 düşünemiyorum. Dünya futbolu komple atletizme dönmüşken bizim bu kadar statik ve sadece tekniği ile var olabilen birini takımın omurgasına uzun vade planlamış olmamız korkunç.

Ben futbolculuğunu beğenirim, klas adamdır ona lafım yok, ama gelecek sezondan itibaren bu adamı nasıl gönderirizin yollarını arayacağız gibi görünüyor sanki.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işin en kötü tarafı kol gibi kontratı. bu transferi kim yaptı merak ediyorum. kötü oyuncu değil ama o kontrat var ya offfff!

Bu neydi lan
FtA5t-MXoAMxuED

keremin kullandığı kornerlere bak bide bunun hala nasıl duran topun başına geçiyor.takımın başındakiler niye hala buna kullandırtıyor. seneye belhanda fegouli ile aynı muamele görüleccek.

Ligin ilk yarısında mükemmel şutlar ve frikikler attı. Ne oldu yetenekleri mi çalındı anlamadım.

sahada çirkeflik işlerini de iyi yapardı ama fiziken düşünce onu da yapamaz oldu

Bu da selçuk gibi fizik ve kondisyon olarak erken düşüşe geçti. Zaten bize gelmeden önce o düşüş başlamıştı, bizim 4 sene kontrat vermemiz saçmalıktı yazın bir çok kişi belirtti bunu.

Oldukça iyi ve kaliteli bir oyuncu takımda muadili de yok. Seneye Oliveira ile rekabete girebilecek pasör ve dinamik bir orta saha oyuncusu bulursak çok iyi olur ama bu sezon Oliveira vazgeçilmez durumda.

Adamın tekniğine ve oyun görüşüne lafım yok o konuda çok iyi. ama fizik ve atletizm anlamında sıfır malesef. Aslında fizyolojik olarak fizik yapısı kötü değil ama nedense saldı kendini buraya gelince. Umuyorum seneye düzeltir kendini yoksa arap takımlarına göndermek zorunda kalacağımız bir oyuncumuz daha olacak demektir bu.

Kendisine güvendiğimi belirtmek isterim.

Kerem'in ve Zaniolo'nun top kayiplarina 2 tane Sergio bile yetmez

Bazen çok saçma işler ve kalitesine yakışmayacak hareketler yapıyor... Tüm bunlara rağmen oyun görüşü ve takımı yönlendirmesi orta sahada sıkışan oyunda topu kanatlara açma görevini takımda Mertens'le birlikte en iyi yapan oyuncu bu nedenle vazgeçilmez ...

Seneye de buyuk bir afet başımıza gelmezse ve lig zırt pırt ara verilmeden oynanırsa gayette yeterli seviyede katkı sağlar. Malesef bu aralarda takım olarak hiç bir şekilde iyi hazırlık yapamıyoruz. Oyuncular zaten geç form tutuyor. Arada girince formlarını kaybediyorlar. Ha rakabet edecek 23-26 yaş arası muadili net lazım. Bu kalitede birini alabilirmiyiz bakacağız. Ben transfer işinde yönetim ve Erden timura güveniyorum.

Ayrıca formsuzda olsa sene başından beri büyük maclarda net agirlogini koyuyor.

Geri
Üst Alt