#27 Sérgio Oliveira

Alanya maçında sarı kart görüp, KG maçında cezasını tamamlaması en iyi seçenekti. Ummadığımız Berkan, en önemli maçta Torreira' yı pek aratmadı ama Sergio' nun muadili önemli maçlar için yok maalesef...Sezon sonuna kadar kart görmese bile hep bir tedirginlik olacak...

Cezasını çekebileceği en iyi maç İstanbulspor deplasmanı bu sezon gördüğü sarı kartlar genelde itirazdan kaynaklı oldu kendini biraz tutması lazım.

Son haftalarda ofanstan ziyase defansif anlamda da çok önemli çıkışları var Sergio abimin.

Kayseri maçında bir golden önce araya girip atağı başlatmıştı hangisiydi hatırlayamadım şimdi, Alanya maçında kalenin önünde tehlikeli olabilecek bir şutu bloke etmişti.

Son haftalarda defansif anlamda oyuna etkisinin net bir artışı var istatistikler de bunu söylüyor. Geçen kıyaslama yapan bir hesap vardı Twitter'da hem bizim hem de rakip sahada top kazanma oranı artmış son haftalarda. Bazen tempo sorunu yaşasa da oyunumuz için epey önemli bir adam. Temposu daha yüksek olsa burada işi olmazdı zaten.

Olası sarı kart cezasına gelirsek, mutlaka bir iç saha maçında çekmeli cezayı. Iç sahada yokluğunu kompanse etme ihtimali daha yüksek deplasmana göre.

Takıma sneijder transfer olmuş gibi baya geriden oynuyor.

Tabi burada mertens etkisi var ben başta skora biraz daha yatkınlığı olsun istiyordum ama gerekte yok geride oyun kurup torreiranin yükünü bir nebze alması yeterde atar

Çok eleştiriyorum ama olmazsa olmazlarımızdan biri. Fiziksel olarak dinamik orta sahalara karşı zayıf kalsa da tecrübesi acayip artı katıyor.

Geri
Üst Alt