#27 Sérgio Oliveira

Böyle bir düşüş normal değil.takim içinde yolunda gitmeyen birşeyler var.

Devre arasında çok yırtındık bunu kesecek orta saha alın diye ama tüm para en zengin rotasyonumuz olan bölgeye, kanada yapıldı ve Zaniolo alındı. Şimdi bu kılkuyruk yüzünden şampiyonluk gidebilr.

Sene sonu satabilir miyiz?

Emeklilik ikramiyesi vermedik inşallah maaş olarak...

Birde 4 sene anlaşmışız... 2.75 m Euro

Ayakta duramıyor rezil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyi oynamadi ama golde hata Nando nun.

Ts macinda aynisini yapti
Ne alaka ya bomboş orta sahamıza da top atmayacaksa her topu dikerek mi oynayacağız?

Yok 10 kere böyle gol yemişiz Muslera kafasına göre sanki inisiyatif alıyor takımın hocası var oyun planı var ver diyorlar ki veriyor.

Kalan haftalarda ağzıyla kuş dâhi tutsa seneye bu takımın bir parçası olmamalı. Bir tarafta Gedson'u izledim birde Oliveira'yı izledim. Derhal gönderilmeli gerekirse maaşının bir bölümünü verelim gitsin, topu alıp götünü dönmekten aciz duruma gelmiş. 32 yaşında falan emekli olur bu adam.

Su herifle ikili mucadeleye girsem komaya sokarim bunu.Hayatimda bu herif kadar rakipten korkan adam gormedim.Boyle buyuk maclarda kotu oynasan bile sert oynayacaksin mucadele edeceksin.Torreira bunun aciklarini kapatmaktan gotu cikti cocugun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son yıllarda Galatasaray formasıyla izlediğim en telaşlı futbolcu. Sanki Cremonese'den geldi. Çok garip.

Geri
Üst Alt