#27 Sérgio Oliveira

Girdiği an biraz bocaladı ama sonrasında iyiydi.

adam girdi ve müthiş bi asist yaptı kerem yerine 10/8 numara oynarsa o bölgede daha faydalı olacağı kesin

Mümkünse 3'lü DOS-DOS/MO-MO orta sahasında oynamalı. Yoksa geriye kalan bir korku filmi.

70 lerin 80 lerin durağan futboluna uygun bir oyuncu bu adam; yüksek tempolu futbolda zorlanıyor ki daha önce paylaşmıştım; bizden önceki kariyerinde istikrarlı şekilde iyi performans gösterdiği sezon sayısı çok az. Yıllarca kaliteli takımlarda full oynamış zannediliyor hala. Sebebinin tempo yetersizliği olduğunu zannediyorum ve 25 yaşında iken bu sorunu yaşamış adamın elinde 34 üne kadar geçerli kapı gibi sözleşme var...

Mac konusunu bastan tekrar okudum da sergio oyuna girerken herkes sovmus.

Simdi asist yapinca fikirler demismis. Ne diyelim herkes okan hocadan iyi biliyor

kaan-torreria koşuyor orda bi sorun yok bence kreatif eksikliği oluyor biraz kerem'in sol kanatta oynaması taraftarıyım zaha sağda denenmeli

kerem'e sorsak hep sol kanatta oynamak ister
press i kerem yönetıyor nasıl sorun olmuyor yav

dün sergionun basması gereken yerde bile apo kerım gelmıs forvette sergionun görevini yapıyordu

Girdi asist yapti diye övemem, her an patlak verebiliyor, defansi zaten sifir

press futbolunda 10 oynaması ımkansız oraya cigersiz adam lazım mesela kamada olurdu oraya

Geri
Üst Alt