#27 Sérgio Oliveira

Oliveira'dan olmayacağı mart 2023'den beri belli ama yönetim doğru aksiyonları alamadığı için izlemek zorunda kalıyoruz.

Sakatlık öncesi bitikti, sakatlık sırasında belki biraz akıllanmıştır hazır döner diyordum ama yok yine aynı bitiklikte devam ediyor.

Eyüp'ün suçu ne?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha 2 senesi var, bununla 4 senelik anlaşmak nedir yav

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav Selçuk İnan'ın rakıyı çektiği fotoğraf vardı.
Bu da böyle yav.

Bazı futbolcular belli zaman sonra rakıya düşerler. Rakıya düşmüş bu. Kafasında futbol yok, kafasında mütebbel var, en iyi fava nerede? diye düşünüyor.

Vallahi böyle.

Aşırı bitik durumda ve süre bulursa Eyüp Aydın çok daha faydalı olur şu anda.

Artık buna değil, buna her koşulda torpil yapan hocasına kızıyorum. Prag maçında oyuna aldı, oyunu komple verdik, turu da verdik, bu maçta ilk 11 çıkardı TR kupasından da elendik, resmen şunu oynatıcam diye takımı 2 kulvardan etti, taraftarda da moral motivasyon bırakmadı. Yavaştan oynamaya başlayan Eyüp'ün önünü de tamamen kapattı. Ndombele'nin en kötü ve kilolu hali bile bundan iyiydi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımda en sevmediğim oyuncu ama bu adma gelene kadar 2-3 kişi var kadro dışı kalacak.

Parasını almadan asla gitmez. Elimizde patladı.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökdeniz Gürbüz bundan daha fazla top oynar gençlerin süresini kesmesin darısı Ziyech ve Ndombele'nin başına daha bunlar dışında 2 isim daha var ama el mecbur rotasyonda kalmaları lazım.

Okadar söyledik burda, sözlesmesini dondurun yerine 1 orta saha alin diye. Ahh nerde o akil bizim yönetimde...

Geri
Üst Alt