Serhat Tasdelen
Tecrübeli Üye
- 24 Şubat 2009
- 5.263
- 472
- 1.678
Adam kalite... onu tartismak yerine kerem, yunus ve Emre icin tercih ve kararlar konusunda yardimci olalim... bir de pva var o cok baska bir hikaye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens istedi heraldeGaçın gaçın frikiği ben kullanacağım. demiyorsa ben ne olayım.
Doğru Gedson daha çok top çalıyorduGedsonu ben de çok severim ama çok yanlış yönden Gedsonu Sergiodan iyi gibi anlatmışsın.
Gedson iyi top çalar iyi top saklar ama takımı hücuma taşımada sıfır bir adam. Öyle bir meziyeti yok.
Ya bence çok ekstrem hücumu olan bir takımla oynamadıkça mitsö torreira sergio ortasahasına gerek yok. Fazla defansif olur. Ki torreira arkayı acayip topluyor.Doğru Gedson daha çok top çalıyordu
Özellikle rakibin defanstan çıkışlarında çok etkiliydi bu özelliği
Mesela prime Selçuk ile kıyaslayalım
Selçuk hem oynayıp hem de oynatıyordu ve bizi çok iyi atağa çıkarıyordu
Ama Sergio'nun bizi atağa çıkarma konusunu pek beğenmedim
Belki de önünde Emre'nin oynaması da etkiledi kendisini
Mertens girince biraz daha etkili oldu
Ama halen performans olarak eksik bence
İlerleyen haftalarda önünde Mertens yanında da Midstjö ve Toreyra gibi isimlerle bir daha değerlendirmek gerekir
Bence Emre yerine forvet arkası oynamalı
Orta saha Midstjö Toriera olmalı
Önlerinde de Sergio
İkili orta saha kurgusunda defansif açıdan zayıf kalacağı gibi
Takımı atağa çıkarma noktasında da performansı yetmeyebilir
Bakalım renktaş zamanla göreceğiz
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yoo normali böyleBu adam bu kadar yavaş değildi çok aşırı derecede yavaşlamış . Sıcağa ve tam hazır olmamasına veriyorum. Düzelecektir.
Yavaş oyuncu idi bu kadar yavaş değildi. Çok maçını izledim alakası yok bu yavaşlığı ile. Bu yavaşlığı ile bırak portekiz milli takımını portekiz orta takımlarında oynayamaz. Sezon başına veriyorum. Bi pas verildi topa yetişemedi ya böyle bir yavaşlık yok. Yoksa tekniği kalitesinde sorun yok.yoo normali böyle
portoda 1-2 sezon parladı o kadar. tmarkt geçmişi takım doluymuş zaten :d
bu adamı bizim CL maçında da görmüştük porto için ağır oyuncu gibi duruyordu
yok ya kereme sardılarTaraftar yeni Belhandasini buldu Rahat birakmazlar artik bu adami
Maç içinde aynı şeyi düşündüm. Açılması için Porto ile mi maç yapmamız gerekiyor dedim.Hamit gibi direklere takılıyor Oliveira![]()