Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.785
- 94.869
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok oyle bir sey 1.3 rakami dogru degilPorto'da aldığın paranın iki katına sözleşme imzaladın. Gözüm üzerinde ulan!!!
Kovirmisen ağam?Ulan Ozi ulan Ozi
Yine kolpa hea
Geçen burada paylaşılmıştı. Kolpa mıydı lan o?Yok oyle bir sey 1.3 rakami dogru degil
Her sitede 1.3m net yaziyor da kolpaymis. Gecen redditde portolularin maas yorumlarindan caktim mevzuyu.Geçen burada paylaşılmıştı. Kolpa mıydı lan o?
Bizimkiler yemlemiştir. Kolpa diye algı yapın. Yoksa yangın tayfa ebemizi bekleyecek diyeHer sitede 1.3m net yaziyor da kolpaymis. Gecen redditde portolularin maas yorumlarindan caktim mevzuyu.
Abi size ne oldu niye boyle yorumlar yapiyorsunuzBizimkiler yemlemiştir. Kolpa diye algı yapın. Yoksa yangın tayfa ebemizi bekleyecek diye
Galatasaray'ımızın paraları çar çur ediliyor Sami!!!Abi size ne oldu niye boyle yorumlar yapiyorsunuz
Adını yansıttığını görmek beni memnun ediyor.Rezil bir sözleşme olduğunu belirterek iyi geceler diliyorum.
Uza ulan!!! Tarih sizi de bu rezil sözleşmeyi aklamaya çalıştığınızı yazacak.Adını yansıttığını görmek beni memnun ediyor.
Gayet makulUza ulan!!! Tarih sizi de bu rezil sözleşmeyi aklamaya çalıştığınızı yazacak.
@Kolpa Oğuzhan LiboşUza ulan!!! Tarih sizi de bu rezil sözleşmeyi aklamaya çalıştığınızı yazacak.