Erhan Karkucak
Tecrübeli Üye
- 26 Kasım 2008
- 5.556
- 836
- 1.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videoya tıklamayınca Behzat Uygur'a dedin sandım.Bu adamı hamama götürün abicim acil kirklanmasi lazım.
HahaVideoya tıklamayınca Behzat Uygur'a dedin sandım.![]()
Hamit Altıntop bunu Gelsenkirchen'deki Schalke 04 maçında çözmüştü. Sergio Oliviera için de acilen Dragao'da bir Porto maçı ayarlanmalı.Haha
Sergioyu hamitle tanıştırsinlar bence nasıl çözsüyse söylesin
Yada fbjk ya uzaktan atınca açılır buda bir çözümHamit Altıntop bunu Gelsenkirchen'deki Schalke 04 maçında çözmüştü. Sergio Oliviera için de acilen Dragao'da bir Porto maçı ayarlanmalı.
*olmasi gereken bu . diger turlu yazik ederiz tam randiman/efektif ve verimlilik vs konusunda...- bizle ismi ilk ciktiginda nacizane -*gelirse ozellikle oynatilmasi gereken bolge vurgusunu yapmis idim. son macta okan hoca dan bu minvalde dokunuslar gordum. <=> hoca&sergio tandansli *son macin _mac sonu roportajini da kendi basligina eklerken bu noktayi ozellikle belirttim vidyo altina eklenti baglaminda.Orta sahayı Midtsjo, Torreira yapıp *Sergio yu *forvet *arkasına *çekmek *gerek. Hem Sergionun hucuma katkısını hem de takım direncini artırmış olur Okan hoca.
Atamaz. İmkansız. Hamit Arena'da Fener'e karşı direğe nişanlamıştı.Yada fbjk ya uzaktan atınca açılır buda bir çözüm![]()
Ben nedense aticak diye his var içimde inşallah gerçeklesirAtamaz. İmkansız. Hamit Arena'da Fener'e karşı direğe nişanlamıştı.
8.'yi atmisti diye hatirliyorum Schalke deplasmaninda. Oda direkten girmisti iceriHamit'in toplam direk sayısı kaçtı bizde bilen var mı?
Zor. Önce Porto. Onlara normal gol atar. Uzaktan şutla olmaz bence.Ben nedense aticak diye his var içimde inşallah gerçeklesir![]()
OlivyeraaaaaGol bugün geliyor