#27 Sérgio Oliveira

şampiyonlukta çok katkısı olucak

Müthiş bir herif.

Haftalardır neden bu kadar laf edildi gerçekten anlam veremiyorum.
3e alındığından bence. Elinde son model 2. el araba var, tek eksiği silecekler eski, silecekler eski diye her platformda arabadan şikayet ediyorsun. Buna benziyor bu adamın eleştirilmesi. Adamın yapmadığı şey yok,
savunmaya yardım ✔️
Asist ✔️
En çok kosanlarda✔️
Liderlik✔️
Sahiplenme✔️
Duran top✔️
Gol✔️
Pozisyon alma✔️
Arkadaşlık✔️
Pas✔️✔️
Çalışkanlık✔️
Uyum✔️
Şut ✔️✔️✔️✔️✔️
Daha ne isteniyor bilmiyorum. Maaşı fazla ama 3e aldığın adam sonuçta, gidip 15 verip alsak şimdi omuzlarda gezerdi.

Winner 1 karakterli oyuncu.2017 yılından bu yana şampiyonluk yarışındaki takımlarda oynayıp her sene düzenli olarak en az 1 Kupa kaldırmış bu oynadığı 3 kulüpte de Porto-Paok-Roma.Bunun yanında Sergio Oliveira hakkında diğer eski futbolcularının ve hocalarının açıklamalarına da baktım.Okuduğum bildiğim kadarıyla lider 1 oyuncu olduğu için takımda ki herkesle iyi geçinirmiş.Takımda kavga ettiği 1'i olsa bile sonradan barışırlarmış ve hakkında hiç kötü 1 açıklaması olmazmış yalnız rakip takım oyuncularla ve rakip takım hocalarla tartışması devam edermiş diğer Maçlar'da.Kendisi kaptanken kendinden daha yaşlı 1 oyuncuya kendi kaptanlığını vermiş isteyerek bu gibi konularda da takımında sıkıntı yaşatacak 1 oyuncu değil.Genç takımdaki oyuncularla da ilgilenirmiş antrenmanlarını ve ara sıra da Maçlar'ını ve gelişimini takip edermiş.Kulüp çalışanları da hakkında iyi 1 açıklama yapmış gelen şampiyonluklar sonrası röportajlarda.Buna ek olarak Deco da bu tarz oyuncu olduğu için Sergio Oliveira'ya Altyapı zamanlarında takibi olmuş.O yüzden Sergio Oliveira'da Deco'nun yeri ayrıymış.Hatta ona benzetilmiş 1 röportajda bu doğru ama kıyası kabul etmiyorum onu örnek alıyorum demiş Sergio Oliveira.Şu anda bile eski takım taraftarlarının sevgisi devam etmekte oyuncuya karşı.Kendisini tekrar ön plana atan futbolda Portekiz kulübü P.Fereira'ya sürekli vefa borcunu ödermiş ek olaraktan..

Son düzenleme:
Daha ofansif oynatmalıyız. Aynı şekilde mertensi de daha ofansif oynatmalıyız. İkisi net uyum içerisine girdiğinde bol skorlu oyun görürüz.
Neyden korkuyoruz boyu kısa diye mertensi ofansta ezerler diye mi dert ediyoruz.
Ofans hattımız hareketli oyunculardan oluşuyorken maç içinde oliviera çoğunlukla pasif kalmakta. Nedeni de oyun planımızdan dolayı. Oyunun içine girdi mi net pozisyon oluyor.
Net olarak daha öne atıp 10 numara gibi kullanarak ceza sahası önüne düşen toplara şut çekmesini sağlarsak gol atar. Pas verir pozisyona sokar, ince işçilikle mertensi topla buluşturur tersten boey ve yunusu da ceza sahasına sokarsın.
Gomis götünü kaldıracak diye bekleyeceğine gomis yerine mertens mertens yerine oliviera oliviera yerine de mijdtso olursa daha dengeli bir takım oluruz gibi. Hemde gomisin yıkılmayan gücünü de maçın sonlarına saklamış oluruz. Bu süreçte icardi de toparlar

Geri
Üst Alt