kardeşim adamı kötule begenmıyorum de ama harıka orta yapmış gol attırmış el insaf...bari asistine laf atma adamın.orta saha nerde bulunacaktı sorması ayıp ? şaka gibisiniz sahada bulunması bir lütuf sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim adamı kötule begenmıyorum de ama harıka orta yapmış gol attırmış el insaf...bari asistine laf atma adamın.orta saha nerde bulunacaktı sorması ayıp ? şaka gibisiniz sahada bulunması bir lütuf sanki
sergioyu cenk aldı toreyrayı erden, laf edilir mi sence. hem toreyraya arsenal 20 m istemiş ilkinYaw en ufak ozel is yapmayan torreiraya tek laf edilmezken sergionun yaptigi ozel islerin degersizlestirilmesi kabul edilir gibi degil
Yaw en ufak ozel is yapmayan torreiraya tek laf edilmezken sergionun yaptigi ozel islerin degersizlestirilmesi kabul edilir gibi degil
yapması gerekeni yaptı bomboş pozisyon extra bir iş yok. onun dışında sahada yoktukardeşim adamı kötule begenmıyorum de ama harıka orta yapmış gol attırmış el insaf...bari asistine laf atma adamın.
Attigi 1 2 ozel pas vardi ama onun disinda yine cok kayboldu. Bilemiyorum belki 2.yarida daha iyi olur fiziken toparlanmasi lazim 1azMertensi nasıl buldun
Attigi 1 2 ozel pas vardi ama onun disinda yine cok kayboldu. Bilemiyorum belki 2.yarida daha iyi olur fiziken toparlanmasi lazim 1az
Icardiye cikardigi top cok iyiydiyine doğru düzgün şut çekemedi ama ikinci yarıda iyi paslar attı bence, bir tane assistlik pas da vardı.
Kafaya tas atti daha ne olsunövmek için zorlamayın kendinizi bomboş orta açtı
Belhandanin degerini bilmediler.Sergionunda bilmiyorlar.Sergio gibi adami nerden bulacaklarYaw en ufak ozel is yapmayan torreiraya tek laf edilmezken sergionun yaptigi ozel islerin degersizlestirilmesi kabul edilir gibi degil