#27 Sérgio Oliveira

Teknik direktör olsam takımla tanıştıktan sonra bu bölgelerde sırtı dönük oyuncuya faul yapanı öperim derim. O derece önemli bir konu benim için

Tam 1 uzman. Yaptığı faul o pozisyonla sonuçlansa da yanlış görmediysem top taca çıktıktan sonra yapmıştı yani faul falan olmamalıydı. Geçen seneki sümsük takımdan böyle karakterlere geçiş beni mesut ediyor. Takım arkadaşı yerdeyken gevşek gevşek top çeviren rakibin üstüne çullanacak cengaverler Cimbom'a her daim lazım olacaktır

download.webp

Herkes siopis gibi sertlik katsın crespo gibi tempolu olsun istiyor ama yok işte kardeş kabullenin artık. Adamın öne çıkan özellikleri ligin üstünde. Oraya odaklanın keyfini çıkarın. Yokluğunda 2m yanına pas atamayanlari görünce kıymeti anlasiliyor

Hiçbir şekilde alternatifi dahi yok olmadığı maçlarda takım ne yapacağını bilemiyor ama oynarken sahada topla herkesi rahatlatıyor. Sezon başı çöp diyenler bile vardı 30 yaşındaki adama bu para verilir mi deniyordu bu adam olmadığı an takımın %30-40'ı yok. Kötü maçların hiçbirinde sahada değildi tam tersi tüm iyi maçlarımızda sahadaydı.

Adana Demirspor deplasmanı
Kayseri deplasmanı
İstanbulspor
Ankaragücü

Fener maçında ilk yazılması gereken oyuncu olabilir. Fener sürekli pres yapacak ve bizi geriden çıkarabilecek yegane isim Oliveira olacaktır.

Hiçbir şekilde alternatifi dahi yok olmadığı maçlarda takım ne yapacağını bilemiyor ama oynarken sahada topla herkesi rahatlatıyor. Sezon başı çöp diyenler bile vardı 30 yaşındaki adama bu para verilir mi deniyordu bu adam olmadığı an takımın %30-40'ı yok. Kötü maçların hiçbirinde sahada değildi tam tersi tüm iyi maçlarımızda sahadaydı.

Adana Demirspor deplasmanı
Kayseri deplasmanı
İstanbulspor
Ankaragücü
Adana Demir maçında iyi oynamıştık Okan son değişikliklerle orta sahayı boşaltana kadar

Gereksiz hareketleri, rakiplere yaptığı sert saçma sapan fauller bir yerde canımızı yakacaktı.

Aptal bir faulün nelere yol açtığını umarım birisi kendisine net bir şekilde açıklamıştır.

Zaten yetenekli adamsın işi yap kardeşim rakiplerle ne uğraşıyorsun?

Güzel bir istatistik vereyim ilk 11 başladığı 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet(2.42 puan ortalaması var.)

Sahada olduğu maçlarda etkili bir futbolumuzu da unutmamak lazım.

Bazen çok şımarık hareketleri var, gereksiz fauller, top kayıpları. Ancak lakayt oynamadığı sürece iyi oyuncu. Hatta bana göre Icardi'den sonra ilk yazılması gereken kişi şu an. Fener derbisinde de lakayt oynayacağını sanmıyorum.

İyi güzel akıllı hoş adamda baskı yiyince hemen yatıyor yere sonra dönüp kalede pozisyon oluyor.

En kritik oyuncu bence.İki ucu keskin bicak gibi.İyi oynarsa bizi kotu oynarsa rakibi sahlandiriyor.

en önemli oyuncumuz. fenere karşı defans arkası top atacaksak bunu en iyi yapabilecek olan yine kendisi.

Geri
Üst Alt