#27 Sérgio Oliveira

Rakip ciddi olunca serbest oynamadı daha çakılı oynadı bugün. Ben hala Oliveira'ya uygun bir takım kurmadığımızı düşünüyorum.
katılmıyorum.oliveiraya göre degilse bu takım fiorentina macı öncesine kadar atılan 4 goldeki etkisi ne olacak peki?sigma macında 2.golde keremle oyunu,kasımpaşa maçında emre akbabayla ikili oyunu.attgımız gollerde oliveira,kerem,emre akbaba işbirliği varsa ,oliveiraya göre kurulmus bi takım demekki.üstelik daha seferovic ve duboisle yeni oynuyor.üstüne gelecekler var

katılmıyorum.oliveiraya göre degilse bu takım fiorentina macı öncesine kadar atılan 4 goldeki etkisi ne olacak peki?sigma macında 2.golde keremle oyunu,kasımpaşa maçında emre akbabayla ikili oyunu.attgımız gollerde oliveira,kerem,emre akbaba işbirliği varsa ,oliveiraya göre kurulmus bi takım demekki.üstelik daha seferovic ve duboisle yeni oynuyor.üstüne gelecekler var

Hücumda değil savunmada. Fazla hücumcu bir takımız.

ama bugun tam aksine topsuz oyunda çok iyiydi.kaç tane top kazandı.umarım istatistiklerini koyar birileri.demekki kimse dikkatli izlemedi bugun oliveirayı
Oliveira sabit oynarsa yukarıda yazdığın özelliklerini kısıtlamış oluyoruz oyun içinde. Bundan bahsediyorum ben. 2 tane b2b + Oliveira daha kompakt bir 3'lü oluşturuyor demeye çalışıyorum 1 haftadır. Her geçen maçta daha görüyorum bunu. Midtsjö nasıl performans gösterecek bakalım. Biraz o da belirleyecek bu görüşü.

Oliveira sabit oynarsa yukarıda yazdığın özelliklerini kısıtlamış oluyoruz oyun içinde. Bundan bahsediyorum ben. 2 tane b2b + Oliveira daha kompakt bir 3'lü oluşturuyor demeye çalışıyorum 1 haftadır. Her geçen maçta daha çok ısınıyorum bu görüşüme.
oliveiradan mumkun oldukca ofansif şekilde yararlanılmalı zaten.berkanla bugun mecburiyetten,geride kaldı rakip fiorentina oldugu için.geçiş hucumu gibi oynadıgımızdan da öyle gezerek top almadı bu sefer,ayagına top istemedi.fiorentina kasımpaşa degil cunku.yanında berkan yerine baskası olsa oyunu da farklılaşırdı

Top bizdeyken oyunu hızlandırması ve duran topları pozitif. Onun dışında bir şeyini göremedim henüz.

Önce Midtsjö transfer edildi, şimdi Torreira haberleri dolaşıyor. Sanırım bu transferlere Sergio Oliveira kadar hiçbirimiz sevinmemişizdir. Adam geldiğinden beri ya Taylan, Berkan ya Cicaldau ile oynuyor

seni de unutmadık :love:

Xelgio bu sene çok can yakacak inanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt