#27 Sérgio Oliveira

Cicildau konusunda yazdıklarımdan sonra sayın adminler beni atmışlardı o konudan. Bu arkadaş cicildau'dan da kötü gibi duruyor. 5-6 maç daha verelim bakalım

2-3 maç sonra düzelme olmazsa hapı yuttuk. Bu tecrübeyle yaptığı hatalar inanılmaz.

Takımı ele almak istese de, ayak uydurabilecek çevre oluşmuyor, zor da.

2. yarı mücadele iyi.

Torreira cikinca eyvah dedik ama sorumluluk aldi. Ilk yari cok kotuydu.

Geldiğinde taylan ve berkan’dan sonra elbette iyi gelecek ama yetersiz. Hiçbir orta alan özelliği çok iyi değil orta, orta altında demiştim. Çok saydıran olmuştu.

Ne yazık ki kondisyonunun kötülüğüyle pasları, oyun okuması, ikili mücadeleleri daha da kötü halde. Fizik toparlayınca bir tık iyi olur ama bize daha net bir oyun kurucu lazımdı

Bu da olmazsa orta sahada hic kreatiflik olmayacak. Benze fazla yuklenmek icin bir sebep aramayin.

Kanatlar topu ayağına bekleyen tarzda olduğundan Sergio ile çok uyuşmuyorlar gibi geliyor bana. Genel bir mühendislik hatası var mevcut 11'de. Bir de buna Seferoviç'in güçsüzlüğü eklenince kısır takım çıkıyor ortaya.

30 luk Sergio ya bakiyorum 37lik Mertense bakiyorum ve diyecek laf bulamiyorum

Umarim toparlar

Tuhaf bir adam. Kötü desen kötü değil iyi desen iyi değil. Son hareketi bir yapabilse seviye atlatacak bize. Ama bazen 4m yanındaki adama pas veremiyor

Geri
Üst Alt