#27 Sérgio Oliveira

Ligi küçümsemeyip 90 dk ciddi oynamalı.

Kıyas lig midir yani? 10 üzerinden 6-7’dir pas yeteneği. Abartmamak lazım. Taylan-Berkan-Cica’lı orta alandan sonra sizd Xavi-Iniesta gibi geliyor olabilir ama ayağı çok iyi değil.

Lige gelince Hamsik ve futbolu mental olarak bırakmış Özil’i kenara bırakırsak evet Oliviera’dan daha iyi pasör yok ligde
Lige göre konuşuyorum elbette. Ama büyük ligler için de ortalamanın üzerinde bir pasörlük yeteneği var bence.

Sergio Altıntop konyaya karşı sansızlığını kıracaktır.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bugün beğendim. Oyunu iyi yönlendiriyor. Koşu alanlarına güzel ara paslar atıyor. Topu saklayıp takımı rahatlatıyor. Tek problemi biraz güçsüz kalması. İkili mücadelelerde daha sağlam kalmalı. Garip bir şekilde kaptırdığı toplar kalemizde tehlikeye dönüyor.

Tansel: Ronaldo icin, Jorge Mendes ve Erden Timur bir gorusme yapmis, sartlarina ogrenmek icin.

Bugün beğendim. Oyunu iyi yönlendiriyor. Koşu alanlarına güzel ara paslar atıyor. Topu saklayıp takımı rahatlatıyor. Tek problemi biraz güçsüz kalması. İkili mücadelelerde daha sağlam kalmalı. Garip bir şekilde kaptırdığı toplar kalemizde tehlikeye dönüyor.
Güçsüz değil topu ayağından alamadıkları için sürekli faul yapıyorlar. Ama o faullerin çok azı çalınıyor.

Oliveira muazzam pasör değilse ligde pas atmasını bilen topçu yok demek ki.
+ .

kaldiki, kendisi ile ilk ismimiz ciktigi gunler ,transfer doneminin ilk basligi veya sonraki basligiydi tam emin olmamakla birlikte- detayli bir on mesaj eklemistim nacizane. < orda ve de kendisini aldiktan sonra bu basliktaki ilk mesajimda ozellikle vurguladigim konu ; on alanda,yaya ne kadar yakin olursa o kadar keyif verir keyif alir, mest eder,demis idim. kendisinin,- italya kaynakli okdugum yazi da- roma da oynadigi sekilde oynamaya soguk baktigi, zorunluluktan oynadigini belirttigini de deginmis idim. sayet olurda alirsak, kendisini en rahat ve ne keyif aldigi ,verim ve de keyif verdigi bolge/lerde oynatlmasini nacizane tavsiye etmistim gozlem bazli.

son mactaki sutlari ,ice girisleri, derken bu hafta versus kasimpasa macindaki harika ince ara pasi asisti, on alanda cektigi sutun direkte patlamasi gibi gibi... bunlari daha cok gormek olagan. <> *sergio nun ilk donemlerinden beri var olan ofansif verimli ozellikleri arasinda zaten bu onemli efektif nuanslari. . .

eldeki kadromuz kurulum ve de tipolojileri ; resmen onlerde, saga sola dikine servisi acarim ~gerisini ucan kacan vuran halletsin der gibi bir pozisyonda.

<< *bu bagalamda efektif ve verimliligini -istikrarli ve dengeli yansitmasi adina <=> sistemde, taktiksel kurgularin bold sekilde cizili oldugu bir duzende; imkan varsa *kollektif tandansli ofansif olusumlara yonelik pilot kabininde kendisinin kilit pas atan_ilk adres oldugu deklare edilmeli.
ilk yillarindan bugune bildigim sergio ; ~ bu tur oyuncular takim icin yasar,sahaya varligini koyar ~ . . .

saygi ve selamlarimla

ağır tipte bi oyuncu oluşu takımı nasıl oynattığının gözlerden kaçmasına sebep olmamalı...transferi ilk söz konusu olduğunda kendisinin ilk maçtan itibaren takımın beyni ve korkusuz lideri olacağını ifade etmiştim .halen beklediğim sergioyu izliyor değilim fakat takım onu tanıyıp iyice özümsediğinde çok farklı şeyler izleteceğinden hiç şüphem yok

bu tür oyuncular çok nadir bulunur ve teknik/takım kimyası anlamında kıymetlerinin bilinmesi gerekir..

Dünyanın en klas top 5 takımın orta sahasına koy rahatlıkla oynar

attığı paslar ve çektiği şutlar gayet iyi. şut çeken topçuya hasret kalmışız.

lakin biraz laubali, isteksiz tarzı var sanki. belki düşük temposu yüzünden böyle olabilir.

Fener maçına kadar suskun kalırsa o maçta saplar bence.

Geri
Üst Alt