#27 Sérgio Oliveira

• FotMob rating
    8.3
  • Minutes played83
  • Goals0
  • Assists1
  • Total shots4

• Accurate passes38/49 (78%)
  • Chances created5
  • Expected goals (xG)0.22
  • Expected assists (xA)0.35
  • Attack
  • Shot accuracy0/3 (0%)
  • Blocked shots1
  • Touches71
  • Passes into final third4
  • Accurate crosses2/8 (25%)
  • Accurate long balls3/6 (50%)
  • Corners7
  • Dispossessed1
  • Defence
  • Tackles won0
  • Recoveries4
  • Dribbled past1
  • Duels
  • Ground duels won3/6 (50%)
  • Aerial duels won0
  • Was fouled3
  • Fouls committed1

Screenshot_20220912-005048_Instagram.webp
Screenshot_20220912-005111_Instagram.webp

Rizik reis ile bir cay icse aslinda bu tatsizlik cozulur, direkler sirinlere evrilebilir :)

Bugun baya begendim, saha ici liderligi ele almis gözüküyor...ara paslari muazzam..sut tehdidi de var...iyi gidiyor boyle devam

bu adam antalya ve giresun maçı hariç -hatta giresun maçı rezalet- bence bütün maçlarda takımın en iyisiydi.

temposuz vs. diye yorumlar görüyorum, 5 haftada 4 topu direğe değil de içeri girse çoktan mertensin önüne koyulmuştu. bir de antep maçındaki muazzam şutu var... ligin en iyi şutörü olabilir. her açıdan muazzam vuruyor.

ayağından top almak çok zor. paslar a kalite. bunun tempolusu, top kapanı realde felan oynuyor zaten.

Renktas prime Selçuk nedir ya illa senin için demiyorum bu söylemi çok duymaya başladık Oliveira kiyasinda.. Bu herifin Avrupa kariyeri bile olmadı elbette Oliveiranin daha yukarıda bir yetenegi var ..
Son dönemlerde kıyas yapabileceğimiz en iyi performans olduğu için sanıyorum ki. Ben de aynı sebeple o şekilde düşünüyorum.
Prime Selçuk kadar performans gösterdiği takdirde herkes mutlu olacak. :) Elbette üzerine çıkabilir, çıkacaktır da.
Sorumluluk almasını çok beğeniyorum. Sürekli deniyor, takımı öne atmaya çalışıyor. En iyi futbolcularımızdan biri.

Dediklerimi yutmama sebep olan futbolcu. Ilk maçlardaki cılız halini üzerinden atmış gibi görünüyor ve üstelik saha içi lider rolünü alıyor. Devam

Geri
Üst Alt