#27 Sérgio Oliveira

Son dönemlerde kıyas yapabileceğimiz en iyi performans olduğu için sanıyorum ki. Ben de aynı sebeple o şekilde düşünüyorum.
Prime Selçuk kadar performans gösterdiği takdirde herkes mutlu olacak. :) Elbette üzerine çıkabilir, çıkacaktır da.
Sorumluluk almasını çok beğeniyorum. Sürekli deniyor, takımı öne atmaya çalışıyor. En iyi futbolcularımızdan biri.
Prime Selçuk performansınin üstüne TR tarihinde bir merkez orta saha geçmemiştir.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça konsantre başlayamadı, tehlikeli top kayıpları yaptı, biri de döndü dolaştı kalemize gol oldu. Sonrasında toparlandı ve Kerem'in ilk golünde müthiş bi pas verdi, her babayiğidin harcı değil o pas. İlerleyen haftalarda formu yükseldikçe defansif katkısı da artacaktır. Şu direkler de artık gol olsa tadından yenmeyecek.

52. saniyedeki mükemmel pası ve Van Aanholt'un klasikleşen ölçüp biçip topu hiç kimsenin olmadığı yere ortalaması :red:
Aslında güzel yere atıyor. Gomis o pozisyonlarda kendini geriye atar normalde. Burada da bir yelteniyor ama vazgeçiyor gibi.

Allah vergisi bir ayak içi var çok teknik. Benim dün gözlemlediğim eksiklerinden birisi topsuz oyunda pas beklerken etrafını kontrol etmemesi ve rakip oyuncularla mesafesini iyi ayarlayamaması. Sırf bu nedenden dolayı 2-3 defa top kaybı yaptı. Bir diğer eksiği ise bazen ayağında gereğinden fazla top bekletmesi. Onun dışında takıma ve hücuma etkisi çok iyi seviyede.

Bu adamın hamitle uzaktan yakından alakası yok. GENERAL döşemeye başlar yakında.

Geri
Üst Alt