#27 Sérgio Oliveira

Dün çok kötüydü ama bu sezonki katkılarını ve gösterdiği iyi performansları göz ardı edemeyiz. Başakşehir maçında bence dinlendirilebilir ama oynatılırsa da Okan hocanın makul bir tercih yaptığını düşünürüm çünkü Oliveira bize son dönemeçte lazım bu yüzden oyuncuyu oynatarak kazanmayı düşünebilir Okan hoca. Hatası çok büyük ama bu sezon ki kadroya ve oyuncularımıza gerçekten kızgınlığım çok sürmüyor çünkü ortada büyük bir başarı ve şampiyonluğa çok yakın bir takım var bu yüzden sakin kalmalıyız.

Yazin gitmeli. Bu kadar maas alan adam bu maddi durumda yedek veya rotasyon oyuncusu olamaz. Umarim teklif gelir ve satariz ve bir daha 30 yasindaki birine 4 senelik sözlesme vermeyiz. 2+1, ikinci yilda 25 mac yaptigi an opsiyonlu sözlesme verilsin en fazla.

Büyük takimlar artik efsanelerine bile belirli yasi doldurduktan sonra 2 seneden fazla sözlesme vermieyi sevmiyor. Biz adama emeklilik sözlesmesi verdik.

Yerine Gedson olsa hücumda bu kadar kilit işler yapabilir miydik sanmıyorum ama dinamizm olarak üst düzey olabilirdik.

Formsuzken Mitsöyle başlamak daha iyi gibi. Belki önümüzdeki sezon için Ndiaye tarzı bir 8 no buluruz.

bu uzun saçlı elemanı brezilyalı sanıyordum portekizliymiş. şaşırtmadı, akdeniz insanı tembeldir. mısırdan portekize, suriyeden türkiyeye maltalıdan yunanına kadar hepsi tek türdür.

Sergio yusuf ve midçö sezonun kötü transferleri bu net belli
Ancak şu dakikadan sonra silkelenip kendine gelmesini bekliyorum bjk maçının failini kendisi olarak görüyor kalitesi var başak maçında gol yada asistle affettirir
Ancaakk kesinlikle mevkisine çok daha fizik gücü ve driplingi iyi adam şart seneye
Miçonün iyisi yani

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıkıntılı bir tip olduğu kesin. Malum ofsaytımsı olayı da bu andavalın yüzünden oldu. Dışarıya orta açan adama gereksiz yere daldı ve o serbest vuruş sonrası o pozisyon oluştu.

Dün yaptığı hatada belki şampiyonluğa mal oldu bakalım bekleyip göreceğiz ama bu adama 4 yıl sözleşme vermek dünyanın en büyük hatası.

2-3 tane şekilli pas atacak diye orta sahada her ikili mücadeleyi kaybetmesini izlemekten sıkıldım. Yoktan yere kendini yere atmasından sıkıldım. Saçma sapan faul alma çabalarından sıkıldım. Topunu oyna kardeş, risk alma adam gibi oyna sadece. Yetenek her şey değil ve bizim ligi asla küçümseme.

Bu arada cenk ergün transferi sergio belki de baştan erden timur olsaydı işin içinde o paralara daha başka bi 8 izlerdik

Feghouli transferine benziyor, klasik Cenk Ergün transferi, katkı veriyor mu ? Elbette veriyor ama geleceği var mı ? Yok, seneye de belli performans verecektir ama sonrası yok, bu tip ağır bir adamsan, tabela yapacaksın, her sezon en az 15-16 gol katkısı yapacaksin

söylediklerimi yazıya döksem süresiz ban alırım
Sen biraz kendine gel ya da bir sure foruma ugrama , son gunlerde iyi gormuyorum seni zaten maalesef.
Yakinda iyi bir ban alacaksin gibime geliyor soyle 6 aydan minimum baslayabilir. Kaybetmek istemeyiz senide.

Geri
Üst Alt