#27 Sérgio Oliveira

Sen biraz kendine gel ya da bir sure foruma ugrama , son gunlerde iyi gormuyorum seni zaten maalesef.
Yakinda iyi bir ban alacaksin gibime geliyor soyle 6 aydan minimum baslayabilir. Kaybetmek istemeyiz senide.
olması gerekeni söylüyorum pollyanna modunu mu açmam gerekli kalmam için? şundan sonra hakkım olduğunu düşünüyorum

oyuncular da artık yetenek yürek koysun sahaya, fkg maçı gibi malca hatalar yapmasınlar isim vermek istemiyorum ama muslera.

olması gerekeni söylüyorum pollyanna modunu mu açmam gerekli kalmam için? şundan sonra hakkım olduğunu düşünüyorum
Abartiya giden mesajlar ve sacmaladigini soyluyorum ki dogru oldugunu kendin de biliyorsun, zit pit myc almaya basladin zaten onceden boyle degildin. Ve son gunlerdeki mesajlarin oyle normal cinsten degil. Beni bilirsin ben simdiden soylemis olayim.

Muslera konusundaki son sayfalari once okumani da tavsiye ederim yine herifi derbi macindaki maglubiyetten dolayi bos bosuna gunah kecisi ilan etmissin sen ve senin gibi dusunenler. Futbolu dogru analiz etmediginizi yuzunuze karsi yazdim o konuda.

Sergio iyiyken gereken yorumları yaptığım için tekrar birşey yazmıyorum. Sene sonu yolların ayrılması için bu adamın 2-3 sene sonraki halinin kafada canlandırılması yeterli, ya da ŞL’nde düşeceği durumlar da göz önüne getirilebilir. Kötü bir oyuncu değil ancak günümüz futboluna uygun bir yapısı yok.

garanti moduna aldı sanıyorum artık kasmıyor. ama bu tip düşüşler futbolda olan şeyler. son dönemeç öncesi olması bence avantaj.

bazı mağlubiyetler hayırlıdır. bejeke maçına öyle bakıyorum.

korkum takım içi bir gruplaşma, huzursuzluk olmasın. böyle bişey varsa şampiyonluk gg.

Sezonun en önemli virajında bu kadar aşırı kötü olması çok ilginç.

Normalde topçular böyle süreçlerde ekstra performans sergilemeye başlarlar.

Bu dakikadan sonra tek ihtimal var gaza gelip kalan 3-5 maçta ekstra katkı vermesi...Sezon sonu iki tarafında pek kaybı olmadan makul bir teklif olursa gönderilmeli zaten kariyerine bakarsınız Porto da birkaç sezonu var onun dışında genelde gezip durmuş bir yerlerde...

Arkadaşlar Serci bu , bu kadar oynayabiliyor. İyisiyle kötüsüyle sezonda gördüğümüz kadar bir topçu.
Evet bu bizim aradığımız arzuladığımız bir 8 no performansı değil elbetteki ama yeni kurulan takımda ayrılan bütçe ve planlanan isimleri, oluşan durumları bilemiyoruz. Demek ki elde kalan para ve alternatifler içinde Serci seçildi. Gayet te güzel getirdi bu noktalara kadar. Tabi ki CL için o bölgeye Serciyi yedek bırakacak oyuncunun alınması çok elzem hatta ilk transferimiz oraya olmalı.
Bu arada beştaş maçındaki hataya kimse takılmasın. En hızlı en seri en reaksiyon veren adamımızda aynı şekilde golü yedirdi Hamsi maçında. Bu oyuncuyla alakalı bir durum değil. Bu pası ya tam çalıştıracak hoca takıma ya da banlayacak bu pası. Ben banlardım. Cepheden atılan , taker arkası dönük ve pres altında. Taca ya da kornere vurmak bile daha mantıklı bu pastan. Neyse uzatmaya gerek yok. Serci kalitesindeki ve tecrübesindeki oyuncular şampiyon luğun nasıl alındığını biliyor.Gerekeni yapacaktır.

Muslera konusundaki son sayfalari once okumani da tavsiye ederim yine herifi derbi macindaki maglubiyetten dolayi bos bosuna gunah kecisi ilan etmissin sen ve senin gibi dusunenler. Futbolu dogru analiz etmediginizi yuzunuze karsi yazdim o konuda.
trabzon maçı, karagümrük maçı, beşiktaş maçı aklıma gelen net hataları. üst üste 2 maç yapınca göze batarsın, kalmış 5 maç kafasını kullansın biraz pas verirken ts maçı 10. saniye aklına gelsin. hayrına oynamıyor bu takım borç içinde 2006'da full yerli ile oynarken 2008'de son 6 hafta böyle rezillikler yaşamadı.

ki bu takımın kaptanından bahsediyoruz takımın zincirini kenetleyeceği yerde koparıyor.

Son düzenleme:
trabzon maçı, karagümrük maçı, beşiktaş maçı aklıma gelen net hataları. üst üste 2 maç yapınca göze batarsın, kalmış 5 maç kafasını kullansın biraz pas verirken ts maçı 10. saniye aklına gelsin. hayrına oynamıyor bu takım borç içinde 2006'da full yerli ile oynarken 2008'de son 6 hafta böyle rezillikler yaşamadı.

buradaki mesajlardan neden pas atildigini, buyuk takimlar neden boyle bir oyun tercih ettigini, Muslera'nin pas tercihi, defanstaki 2 oyuncumuz ile Oliveira neden oraya gelip oyunu geriden baslatma odagi olarak topu istemesini tartistik. Ayrica Avrupa'nin en buyuk kulupleri bu hatalar bazen yapilirken bu konuda bizden pek farkli olmadigini da.

Sunlari oku, sonra bir sualin varsa bana gel.

Sergioya gelene kadar ohooo
Ne var Samicim yaz bilelim. Muslera mı?

Adam sezona damga vuracak 2 hareketin içinde başrolde. Birisi son maç zamanı varken saçma sapan uyudu kaptırdı. Diğeri ofsaytımsı pozisyonunun oluşmasına durduk yere sebep olması.

Mesela kaptırdığı top ile Muslera-Torreira'nın TS maçında yaptığı hata arasında dağlar kadar fark var.

Eğer Torreira yerine nispeten daha vasat bir isim oynuyor olsaydı muhtemelen şu an çok daha farklı şeyler konuşuyor olurduk. Adam insan üstü bir performans sergiliyor sezon başından beri.

Çoğu zaman defoları o kadar göze batmadı lakin özellikle BJK maçında Salih-Gedson-Amir 3'lüsü bizim orta sahayı o kadar sürkülase etti ki aslında Mertens-Torreira-Oliveira üçlüsünün ne kadar kırılgan olabileceğini gösterdi.

İşin daha da kötüsü bu sene hariç 2.75M'dan 3 sene daha sözleşmesi var ve daha 30 yaşına yeni girmesine rağmen bu fiziki durum içerisinde.

Sergio Oliveira'nın sorunu fiziki değil bence. Koşu sürelerinde genelde üstlerde oluyor. Kabul etmek gerekir ki arkadaş biraz gevşek biraz da esnek çalışmayı seviyor. Kendini çok kolay salması sinirimi bozuyor sene başından beri ama oyun görüşü ve pasları çok iyi, o olmadığında da pozisyon bulmakta zorlanıyoruz. Kendine biraz çeki düzen verirse çok faydalı olur, asıp kesmemek lazım.

Sen biraz kendine gel ya da bir sure foruma ugrama , son gunlerde iyi gormuyorum seni zaten maalesef.
Yakinda iyi bir ban alacaksin gibime geliyor soyle 6 aydan minimum baslayabilir. Kaybetmek istemeyiz senide.

Yapma Vasfi. O sürede rahat bir 6 kere dogum gününü kutlariz.

Ofsaytimsiyla nasıl suclayabiliyorsunuz yaw bir de sanki o maç oncesinde kollaniyorduk da Sergio yüzünden dogranmaya başladık. Üç sezondur hoca ve başkan farketmeksizin bize çekilen muamele aynı ztn bunun oyuncularla alakası yok.

Fanboyluga hiç gerek yok burada kötü oynuyorsa kötü oynuyor denir. Dkdan sonra çok kötü bir iki maç kipirdadi o kadar. Eleştiriler sonuna kadar haklı ama günah keçisi de yapamazsıniz bu adamı. Gelen geçeni yiyen musleraya sahada rakibe eşlik edip onlarca gol yediren torreiraya rastali saçlarını sağa sola devirmekten başka bir şeyini goremedigimiz boeye de aynı elestirileri yazın da hater olmadığınıza inanalim

Geri
Üst Alt