#27 Sérgio Oliveira

Sezonun genelinde cok iyi bir performans sergiledi

Son dönemde formsuz ve fizik olarak iyi durum da degil

Kreatif bir oyuncu oldugu icin ihtiyacimiz var ama 4 mac kala fit duruma gelecegini zannetmiyorum

Bu tarz oyuncularin fizik olarak üst seviye de olmalari gerekiyor

Tekme tokat gönderilen Belhenda bundan daha iyiydi,en azından takımı 10 kişi oynatmıyordu
Bir şeye ne zaman daha kötüsü olması mümkün değil dersen o şeyin hep daha kötüsü olur. Belhanda gidince bütün dertler bitecek zannediyorsun ama Allah son dönemdeki Selçuk'un Portekizli versiyonu ile sınıyor işte seni. Hayat...

Sezonun genelinde cok iyi bir performans sergiledi

*Son dönemde formsuz ve *fizik olarak iyi durum da degil

Kreatif bir oyuncu oldugu icin ihtiyacimiz var ama 4 mac kala *fit duruma gelecegini zannetmiyorum

Bu tarz oyuncularin fizik olarak üst seviye de olmalari gerekiyor
* .
+ :

sergio peak donemi ve suanki donem fark etmeksizin ; daha on bolgede oynatilmali. ilk ilgilendigimizde nacizane bunu ozellikle dedim.

yanilmiyorsam ,
bu sezon 29 maca cikti sanirim sergio. 3 gol 4 asist *dcm bolgesinde oynatilmasina *ragmen. . .
keza, *dinlendirilmedi neredeyse. suanki durumunda bu buyuk etken kanimca.fizik ve mental yorgunluk.

ekurisi lucas 27 mac olmasi lazim. 0 gol 0 asist .

en onlerde oynayan mertens , 26 mac , 6 gol , 3 asist.

bu arada mac *sonu resmi sayfamiz:

kendi resmi sayfasi ;

Şampiyonlar Ligi'nde çok aksar diye düşünüyorum.

Sorun var maalesef, daha iyi olmak için yapıcı eleştirilerde bulunmak gerekiyor.

Maliyetli sözleşmesi düşündürücü kötü oynadığında GSC delirten versiyon Selçuk İnan'ı anımsatıyor.

Biri bana açıklasın lütfen.
30 yaşına yeni girmiş bir orta saha oyuncusu nasıl oluyorda sol forvet/santrafor orjinli 35 yaşında 10 numara oynamaya başlayan Mertens'den daha az ikili mücadele kazanıp fiziken daha bitik durumda olabilir?

Yok ilerde oynamalı, yok geride oynamalı, yok 3'lü orta sahada oynamalı... İsterse uzayda oynasın böyle bir şey olabilir mi yav?

Bir şeye ne zaman daha kötüsü olması mümkün değil dersen o şeyin hep daha kötüsü olur. Belhanda gidince bütün dertler bitecek zannediyorsun ama Allah son dönemdeki Selçuk'un Portekizli versiyonu ile sınıyor işte seni. Hayat...
Yine diğer mevkilerde geçen senelerden iyiyiz diyelim buna da şükür

Sinek gibi eziliyor, bir ortasaha oyuncusunun maçı 0 kazanılan ikili mücadele ile bitirmesi zaten fiziksel durumunu gösterir

Tek sıkıntının Sergio olduğunu düşünmüyorum. Sergio'nun yerinde İlkay oynasa oda aynı sıkıntıları yaşar. Takımın genelinde fizik anlamında sıkıntı var.

Tek sıkıntının Sergio olduğunu düşünmüyorum. Sergio'nun yerinde İlkay oynasa oda aynı sıkıntıları yaşar. Takımın genelinde fizik anlamında sıkıntı var.
Bu kadar uzun süren ve aralar verilen sezonda elbette fizik kondüsyonda dalgalanmalar olabilir bu kabul edilebilir. Ama sen orta sahasın, bak Torreira'ya adam özel çalışıyor takımın izinli olduğu günlerde bile. Bu kadar düşmeye hakkı yok, zaten takıma katkısı tartışılırbir performansı vardı. Bu kadar rezil durumda olunca savunulacak bir tarafı da kalmıyor.
Diyeceğim fiziğin %10 düşer kabul %20 düşer kabul misal Rachita, Kerem, Mertens. Ama bu arkadaşınki %90 falan düştü. O zaman da kesik yemeyi hakediyor demektir.

Bu kadar uzun süren ve aralar verilen sezonda elbette fizik kondüsyonda dalgalanmalar olabilir bu kabul edilebilir. Ama sen orta sahasın, bak Torreira'ya adam özel çalışıyor takımın izinli olduğu günlerde bile. Bu kadar düşmeye hakkı yok, zaten takıma katkısı tartışılırbir performansı vardı. Bu kadar rezil durumda olunca savunulacak bir tarafı da kalmıyor.
Diyeceğim fiziğin %10 düşer kabul %20 düşer kabul misal Rachita, Kerem, Mertens. Ama bu arkadaşınki %90 falan düştü. O zaman da kesik yemeyi hakediyor demektir.
Kol gibi sözleşmesi var. O maaş ile bir yere gitmez. bi kaç takviye şart özellikle takımda atletizm eksikliği var. Atlet oyuncumuz da yok. Hadi ligi bir şekil götürüyoruz da Avrupa'yı düşünemiyorum.

Bu sözleşmeyle gideceğini sanmıyorum tek çaremiz var çok iyi bir kamp dönemi geçirmesini sağlamalıyız kötü futbolcu değil fakat fiziksel olarak acayip düştü.

Geri
Üst Alt