#27 Sérgio Oliveira

Bedavaya yollanırsa büyük hata olur.Hala takımdaki hatta ligdeki en iyi 8 numara bu adam

bence sanki biraz vefasız gibi davranıyoruz, herif ile 14/14 yaptık. Kadıköy de gol atarak galip geldik.

sanki cicildau, Taylan mış gibi bir algı var şu an
100% katılıyorum.

Çok uçlarda yaşıyoruz yine. Biraz düşüşe geçen her adamı direkt postalayacaksak işimiz var ha.

Sergio iyi oyuncu da Fred-Kerem rotasyonu ile Seegio’yu aramayız, çok da şeyapmamak lazım yani ŞL oynayacağız..

100% katılıyorum.

Çok uçlarda yaşıyoruz yine. Biraz düşüşe geçen her adamı direkt postalayacaksak işimiz var ha.
Sevgili Can; daha öncede başka arkadaşa yazdım ,sanırım okumadın. Bir yanıt verirmisin lütfen;

"Hocam 8 numara Oliviera'dan mı bahsediyorsun,yoksa 10 numara gibi oynayan Oliviera'dan bahsediyorsun?Hücum kısmını senin çizdiğin perspektifte tartışabiliriz.
Ama bahsi geçen 8 numara olarak; "geçen sezonu konuşuyoruz"
1-Takım savunmasında görevi nedir??
2-Baskı yediğimizde , top kaybettiğinde nerededir?
3-Birlikte tüm maçları izleyelim yeniden Torreira okadar maç yalnız kaldı ki?Çıkışlarda top kayıplarında vs.
4-Korakor mücadelelerde neredeyse çoğunda yere düşüyor/düşürülüyor.

Netice olarak:baskı kurduğumuz maçlarda virtüöz veya 10 numara dönüşümü olarak sözüne bir nebzede olsa katılabiliriz ama son maçlar hariç.Ama savunma için bir kez daha düşünmeni rica ederim."

Demiştim.Sen bu açıdanda aynı şeyleri düşünüyorsan eğer , %100 katılacağım bende sana.?

Ben gitmesine ihtimal vermiyorum

Maaşından çıkabilirsek tabii ki önemli kar olur gelecek seneler yollamak daha zor olacak

Elbette önemli bir ilk 11 oyuncusu almalıyız yerine

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Midtsjö ve Oliveiranin yerini Kerem + dinamik, yasi yerinde olan bir 8 no dolduracaksa ikiside gidebilir bence.

Cezalı olduğumdan o gün yazamamıştım

bu adama nötrdüm hep ama zalgiris maçında 2.golden önce topu aldığında 2 kez dan dun topu havaya diktiğinde negatife döndüm. Yaw arkadaş al topu sür rakipe kıçını daya. Selçuk inan kötü olan son sezonlarında bile topu ayağına aldığında takım rahatlıyordu topu süremiyordu ama rakibe kıçını dayıyordu topu vermiyordu ya da boşta bir takım arkadaşına topu atıp takımı rahatlaıyordu. Bunda o da yok nasıl 8 numara bu.

Yerine daha kötüsünü bulamayız bence hele bu maaşa o yüzden gitmesinde sakınca görmüyorum, takımın defansının bir parçası olduğunu ben görmüyorum şahsen, baskı altındayken çok mu iyi top tutuyor ve dağıtıyor bence hayır. İşte evet ara pas ve diyagonal pasları okey, duran toplarda başta şanssızdı sonradan saldı dediğim gibi şöyle bakınca vazgeçilemeyecek ve 3 m ödenecek hiçbir özellik göremiyorum o yüzden gitmesi daha karlı olur bizim adımıza. Torreira - Parades - Demirbay oynasak ligde ulan Oliveira gitmese iyiydi diyeceğimizi sanmıyorum.

Buna gelene kadar Midsjto - Dubois ikilisinden çıkılmalı önce.

Bu sezon gitmesini beklemiyorum seneyede bu sezona ve gelecek 8 no, butceye vs... bagli. Oliviera, bence gayet de ustune duseni yapti evet sonradan dustu diger birkac oyuncu gibi bu donemde de Torreira toparladi, Icardi sorumluluk aldi ve devamlilik gosterdi, defansimiz ekstra isler yapti ve Boey de vites arttirdi. Sorun su, Oliviera'yi kac mac kullanabiliriz. Ona gore elde tutulmasi bence bu sezon iyi olur, klas bir oyuncu ne olursa olsun. Roller dogru dagitildigi surece verim alacagiz.

yaw adam hangi oyunu açtı ne kreatifi allah aşkına hantal hantal oynayıp değişik şeyler denemekten başka bi şey yaptığı yoktu yine, oyun açan adam görmek isteyen mertens’e baksın yani
Oyuncu profilinden bahsediyorum ben. Berkan ve Midtsjö birlikte oynayınca daha aciz durumlara düşüyoruz. 3 metreye pas atamayıp driplingle rakibin kucağına top sürüp kaybediyorlar. Sergio kötü oynarken bile en azından diyagonal paslarla beklere açıyor oyunu. Yoksa vasatı aşamadı geçtiğimiz maçta.

fred enerjisi ve dinamizmiyle oynuyor deniyor, sergio'nun pas teknigi ve oyun görüsü, skor katkisi onda yok gibi.. fred bunun yerini dolduramaz gibi

Geri
Üst Alt