Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.092
- 10.490
- 1.303
Bedavaya yollanırsa büyük hata olur.Hala takımdaki hatta ligdeki en iyi 8 numara bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben biri gelmedikçe gitmez diyorumGerçekten gidiyor mu?
100% katılıyorum.bence sanki biraz vefasız gibi davranıyoruz, herif ile 14/14 yaptık. Kadıköy de gol atarak galip geldik.
sanki cicildau, Taylan mış gibi bir algı var şu an
Sevgili Can; daha öncede başka arkadaşa yazdım ,sanırım okumadın. Bir yanıt verirmisin lütfen;100% katılıyorum.
Çok uçlarda yaşıyoruz yine. Biraz düşüşe geçen her adamı direkt postalayacaksak işimiz var ha.
Oyuncu profilinden bahsediyorum ben. Berkan ve Midtsjö birlikte oynayınca daha aciz durumlara düşüyoruz. 3 metreye pas atamayıp driplingle rakibin kucağına top sürüp kaybediyorlar. Sergio kötü oynarken bile en azından diyagonal paslarla beklere açıyor oyunu. Yoksa vasatı aşamadı geçtiğimiz maçta.yaw adam hangi oyunu açtı ne kreatifi allah aşkına hantal hantal oynayıp değişik şeyler denemekten başka bi şey yaptığı yoktu yine, oyun açan adam görmek isteyen mertens’e baksın yani