#27 Sérgio Oliveira

Yedekken nasil bir psikolojide olacagi da onemli
katılıyorum ama çokta sorun çıkaracağını sanmam - güzel para alıyor , ortam iyi . her futbolcunun gayet mutlu kalabileceği bir düzenimiz var. (çokta iyi bir şey değil pahalı maaşı olan adam elde kaldımı yayılma ihtimali var maalesef)

katılıyorum ama çokta sorun çıkaracağını sanmam - güzel para alıyor , ortam iyi . her futbolcunun gayet mutlu kalabileceği bir düzenimiz var. (çokta iyi bir şey değil pahalı maaşı olan adam elde kaldımı yayılma ihtimali var maalesef)
Molde macinda cikarken bile kafasini filan salladi

Molde macinda cikarken bile kafasini filan salladi
ben onlara çok takılmıyorm ya - sonuçta adam geçtiğimiz sezon banko 11 adamıydı tek kulvarda da rahat götürdü.

Ligde ilk 11 gene oynayacaktır muhakkak - ama avrupada zor şu an ki temposuyla (son iki maç kötü olmamasına rağmen defansif anlamda zayıf ). Tempolu fikstürde alışır diye düşünüyorum.

Her defasında söylüyorum bu adam başımıza bela. Özellikle Mertens ve kendisi sahadayken Molde maçının ilk yarısı gibi tablo çok görülür. Karşı koyabilecek bir isim değil Sergio

ben onlara çok takılmıyorm ya - sonuçta adam geçtiğimiz sezon banko 11 adamıydı tek kulvarda da rahat götürdü.

Ligde ilk 11 gene oynayacaktır muhakkak - ama avrupada zor şu an ki temposuyla (son iki maç kötü olmamasına rağmen defansif anlamda zayıf ). Tempolu fikstürde alışır diye düşünüyorum.
Ligi her turlu idare eder gibi eger Zaha + Ziyech skor katkisi verirse. Bizim sorunumuz pozisyonlara ragmenfarki acamayinca cok baski yememizdi.

Ligi her turlu idare eder gibi eger Zaha + Ziyech skor katkisi verirse. Bizim sorunumuz pozisyonlara ragmenfarki acamayinca cok baski yememizdi.
kesinlikle öyle - zaten ofanstaki ufak sıkıntı karşıdaki takım yaslanmışsa geriye dikine ani toplarla kıramayışımız , bunu ziyech ve zaha çalım pas , dribbling vs ile atlatacaktır umudundayım.

Defansif olarakta ortasahamız hızlı geçilip kalabalık hücüm yapan takım olunca stoperler 2 adım öne atıyor , iki pasa tehlike yioruz (nelsson ve apokerimin performansı değil karşılamamız eksik kaldığı için oluyor) Torrieirada tüm seneyi tek başına çıkaramaz. Ondan dolayı OS trasnfer aslında en az icardi kadar önemli bence- umarım ama doğru hamle ve hızlı uyum olur. Zira ligde çok lüksümüz olmayacak bu sene - maçların yönetiminden ve muhtemelen kafa kafaya gidecek fenerle olan yarışta(kötü kadroları yok) her boşa giden puan dert (kayseri maçı mesela inanılmaz üzdü beni - hiç bir şey yapamayan takıma 2 puan bıraktık , hatta mağlubiyet pozisyonu bile verdik)

maalesef oliviyera ya kablolar vs bağlayıp adam yiyen 8 özelliği yüklememiz gerekiyor. çare kalmadı.

Adsız.webp

Gereksiz yere hak etmediği bir muamele gördüğünü düşünüyorum. Takıma artık uymadığı veya başka herhangi bir sebep ile yolları ayırabilirsin ama, bunu geleneksel PR zedeleyerek yapamazsın. Sergio öyle bir adam değil. Bunların dışında Arabistan’a rahatça gönderilebilecek bir adam. Yalnız kişisel hayal kırıklığı olarak kulübün ona kolay yol vermesi ( vazgeçmesi ) olabilir. UCL sahnesi yaş farketmeksizin her futbolcu için önemli. Geçtiğimiz sene de sonuçta işi olsa da bir emeği var. Bunu süslemek ister.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne vefasız adamlarsınız lan siz.
bu adam geçen yıl 18 maç iyi oynadı , tamı tamına 18 maç.
bu adam karın tokluğuna 3 Milyon € 4 yıllık sözleşme ile oynuyor.

Bu arada passolig 12 taksit yapıyor mu beyler kombineye ? bide otostop çeksem denk gelir mi köprüden stada kadar ?

bu arada yukarda murat beyin dediği gibi bu olayda suçlu tabiki sergio değil , adamı yuhalamımızı bekleyen teknik ekip ve yönetimindir.

Geöen seneki şampiyonlukta emeği çok büyüktü.Son 7-8 maçta dökülse de asla çöp diyemeyiz.Daha iyisini isteyelim tabi ama gelen daha kötü olursa o zaman çok ararız.Bu sene kalmalı yeni gelenle rekabet yaratmalıyız.Yeni gelen uyum sağlar tamam bu iş dersek seneye satarız.Bu sene ihtiyacımız var hemen çöpe atmayalım

Geri
Üst Alt