Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.381
- 20.781
- 2.233
Yedekken nasil bir psikolojide olacagi da onemlibana göre yedek hamlesi için tutulabilinecek bir ortasaha AMA 3 yıl daha kontrati var o canımı sıkıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedekken nasil bir psikolojide olacagi da onemlibana göre yedek hamlesi için tutulabilinecek bir ortasaha AMA 3 yıl daha kontrati var o canımı sıkıyor.
katılıyorum ama çokta sorun çıkaracağını sanmam - güzel para alıyor , ortam iyi . her futbolcunun gayet mutlu kalabileceği bir düzenimiz var. (çokta iyi bir şey değil pahalı maaşı olan adam elde kaldımı yayılma ihtimali var maalesef)Yedekken nasil bir psikolojide olacagi da onemli
Molde macinda cikarken bile kafasini filan salladikatılıyorum ama çokta sorun çıkaracağını sanmam - güzel para alıyor , ortam iyi . her futbolcunun gayet mutlu kalabileceği bir düzenimiz var. (çokta iyi bir şey değil pahalı maaşı olan adam elde kaldımı yayılma ihtimali var maalesef)
ben onlara çok takılmıyorm ya - sonuçta adam geçtiğimiz sezon banko 11 adamıydı tek kulvarda da rahat götürdü.Molde macinda cikarken bile kafasini filan salladi
Ligi her turlu idare eder gibi eger Zaha + Ziyech skor katkisi verirse. Bizim sorunumuz pozisyonlara ragmenfarki acamayinca cok baski yememizdi.ben onlara çok takılmıyorm ya - sonuçta adam geçtiğimiz sezon banko 11 adamıydı tek kulvarda da rahat götürdü.
Ligde ilk 11 gene oynayacaktır muhakkak - ama avrupada zor şu an ki temposuyla (son iki maç kötü olmamasına rağmen defansif anlamda zayıf ). Tempolu fikstürde alışır diye düşünüyorum.
kesinlikle öyle - zaten ofanstaki ufak sıkıntı karşıdaki takım yaslanmışsa geriye dikine ani toplarla kıramayışımız , bunu ziyech ve zaha çalım pas , dribbling vs ile atlatacaktır umudundayım.Ligi her turlu idare eder gibi eger Zaha + Ziyech skor katkisi verirse. Bizim sorunumuz pozisyonlara ragmenfarki acamayinca cok baski yememizdi.