#27 Sérgio Oliveira

bu adam takımın geçen sezon en zayıf halkasıydı neyini savunuyorsunuz bunun. kız gibi yanından adam geçince düşen 8 numara mı olur. hadi olsun diyelim bari düzgün ileride bir düzgün top tut, düzgün paslaş oda yok. Geçen sene yalnızca idare etti bu adam.
Daha iyisi var mı da

Ben mutlaka bir plan vardir diye dusunuyorum.
Oliveira kaliteli ama temposuz bir topcu. Fakat elimizde acik ara bu isi yapan en kaliteli orta sahamiz.
Bu adami küstürüp satamamak, sonra da yeni transfer getirememek heralde asrin faciasi olur.

Depremden tirsmis olabilir gibime geliyor

Kalmalı 1 sene daha yedekten girsin gerekirse ama kaldın.Seneye satarız bu sene os transferi çok gecikti kim gelecek gelecek mi bilmiyoruz.2.7 milyon bi sene daha verelim.Ekstra 1 kişi daha alsan bu gitti diye bons maaş çok daha fazla olur.Bu sene daha kalsın seneye sezon başımdan planlama yapılıp gönderilir Araplar yine alır isimli oyuncu

Gereksiz yere hak etmediği bir muamele gördüğünü düşünüyorum. Takıma artık uymadığı veya başka herhangi bir sebep ile yolları ayırabilirsin ama, bunu geleneksel PR zedeleyerek yapamazsın. Sergio öyle bir adam değil. Bunların dışında Arabistan’a rahatça gönderilebilecek bir adam. Yalnız kişisel hayal kırıklığı olarak kulübün ona kolay yol vermesi ( vazgeçmesi ) olabilir. UCL sahnesi yaş farketmeksizin her futbolcu için önemli. Geçtiğimiz sene de sonuçta işi olsa da bir emeği var. Bunu süslemek ister.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

!!

Geri
Üst Alt