#27 Sérgio Oliveira

Bizim sistemde 2 ortasahaya müthiş yük biniyor. Normalde kötü olmayan oyuncularin kötü gözükmesi normal. Torreira gibi bı manyak olmadığınız müddetçe daha iyi oynama şansı yok kimsenin bu kurguda
%100

Üzerine kazanılan topu kısa sürede de kaybediyoruz ve bu döngü haline geliyor.

Sana nasıl soveyim arkadasm oyuna girdin varmiydin yokmuydun belli değil. Birde bomboş topu direğe vuruyon yürü git artık arabistana
Seni keşke bir kere sahaya çıkarsalar da bir 10 dk oynasan, baskı nedir bilmezsin, dar alanda oynamak nedir bilmezsin, sahadaki görüş nedir bilmezsin. Haybeye herkese bok at.

Mk herkes ne mükemmeli yapsın her seferinde, ayağına top versek yanına pas atamazsın

Seni keşke bir kere sahaya çıkarsalar da bir 10 dk oynasan, baskı nedir bilmezsin, dar alanda oynamak nedir bilmezsin, sahadaki görüş nedir bilmezsin. Haybeye herkese bok at.

Mk herkes ne mükemmeli yapsın her seferinde, ayağına top versek yanına pas atamazsın
Ben burhan felekte maç oynarken beni kartalspora istemişlerdi gitmedim. Paranı ben veririm diyordu ordaki abi

Biraz kondisyon yapiyim iyi oynarım. Beni hor goruyon ama çok iyi top calardim. Stilim Okan buruktur

Ben burhan felekte maç oynarken beni kartalspora istemişlerdi gitmedim. Paranı ben veririm diyordu ordaki abi

Biraz kondisyon yapiyim iyi oynarım. Beni hor goruyon ama çok iyi top calardim. Stilim Okan buruktur
Top oynamış adam Sergio’nun pozisyonuna kolay demez

Toptan anlamadığın burdan belli

Tvde gördüğünüz pozisyonların çoğu sahada o açıdayken çok daha zor oluyor, tvdeyken 1 saniyelik sekansta durdurunca kolay gözüküyor diye herkes topçu sanıyor kendini

Top oynamış adam Sergio’nun pozisyonuna kolay demez

Toptan anlamadığın burdan belli

Tvde gördüğünüz pozisyonların çoğu sahada o açıdayken çok daha zor oluyor, tvdeyken 1 saniyelik sekansta durdurunca kolay gözüküyor diye herkes topçu sanıyor kendini
Tamam ben anlamıyorum Recepte mi anlamiyor

Geri
Üst Alt