#27 Sérgio Oliveira

Angelino ve Ndombele ile birlikte yollarin ayrilacagini, en kötü sözlesmesinin dondurulacagini düsündügüm oyuncu. 2.5-3 ay yoksa sezon bitmis olacak döndügünde. 3-5 mac icin kontenjan harcamayiz.

Bugün neden rakip takımda oynadı

1-2 milyon fazladan verip yollamazsak hem yabancı sınırını işgal edecek hem önümüzdeki sene yine sıkıntı yaratacak bize. Performans olarak zaten hiç bir şey alamıyoruz bari yollayıp yerine adam alalım da o gelen oyuncu performans verirse giden 3-4 milyona acımayız, çünkü sahada performans alamadıktan sonra paranın zerre önemi yok.

Mertens bundan kaç yaş büyük ve hala maç alabiliyor. Lan senin şu geçirdiğin sakatlık o kadar saçma ki.... Geçen sene yerine adam alınmalı dediğimiz yarım adam olan Oliveira sağlam olsa şu Sivas maçını kazandırırdı belki bir şekilde. Kendisine verilen 4 yıllık kontrat sağlam girdi. Seneye 12 yabancıdan biri olması imkansız. Bir an önce aksiyon alınmalı

Sergio'nun defansif zaafını aramıyoruz ama hücumdaki topsuz oyununu arıyoruz.

nerde oldugu,nezaman gelecegi bile belli degil,hastasıyız

herif 3 milyon eyroo alıyor ama bütün seneyi yatarak geçiriyor

nerde oldugu,nezaman gelecegi bile belli degil,hastasıyız

herif 3 milyon eyroo alıyor ama bütün seneyi yatarak geçiriyor

Ve daha önemlisi seneye de o parayı alacak.
Transferini yanlış bulmamıştım ama kontrat süresi çoktu işte. Geçen sezon son maçlar hariç yine de katkı veriyordu ama artık iyileşse de oynayamaz bizde.
Ve tabiki o paraları başka yerde alamayacağı için de gitmez.

Hastasıyız kendisinin 3milyon avro alıyor mis gibi sıcak Portekiz sahillerinde malibu eşliğinde takılıyor

Umarım fit ve sağlıklı dönersin. Çok lazım oluverdin bir anda.

sezon başı bir cacık olmadı bundan bir cacık olmaz artık ümidim kalmadı. yalandan bu videoları atıyor gibi geliyor bana artık. sezon başı da böyle bir iki video gördük sonra sahada gerçeğiyle yüzleştik yani.

Geri
Üst Alt