#27 Sérgio Oliveira

Gelir gelmez takımla çalışmaya alınmış demek ki sakatlık sürecinde yatmamış helal olsun

1eysel antrenmanlara başlanacağı söyleniyordu, direkt takımla çalışmalara başlaması sevindirici.
Orta saha o kadar noksan ki, katkı vermesi çoooooook kritik noktaya geldi.

Oyun ritmine kavuşması için en az 1 ay daha var gibi görünüyor. Her maçta son 20 dakika sahaya sürmek lazım.

Göğüs kasında kopma olması zaten bireysel olarak antrenman yapmasına engel değil zaten.

Sadece göğüs bölgesine darbe almaması için birebir mücadele gerektiren antrenman yapmaması yeterli.

Zira profesyonel vücut geliştiriciler defalarca kas yırtılması vb problemlerle karşılaştığı halde antrenmanlara devam ediyorlar.

bundan hayir gelmez artik. o kasi futbolcu olarak nasil yirtti enteresan, akli baska yerlerde demek ki ve kendine de iyi bakmiyor

Bundan birşey olmaz, sakatlıktan önce zaten batırıyordu ayakta duramiyordu sakatlikdan sonra dahada geriye gitmiştir. Eyüp'ü yedekliyebilir

sezon sonu kurtulabilir miyiz acaba kendisinden

herkes gidecek bu kalacak böyle giderse

Burda asılmasına anlam veremiyorum. Şampiyonlukta büyük payı var ve şahsen beğendiğim bir futbolcu.
10 maçın en az 6-7 sini ortalamanın üstünde oynuyor.

Şundan katkı bekliyoruz ya neyse bir şey demeyeceğim. Manchester deplasmanında yaptıklarını unutmadım. Art niyetli bir adam bundan adım gibi eminim.

Ndombele'den sonra gözümüze Iniesta gibi gelebilir.

Dönüşü etkili olursa en azından ilk etapta 30 dakika süreleri çıkarabilirse yeni transfer etkisi yapar ve denklemde yok iken birden elimizi güçlendirir, çok ihtiyacımız var.

Kadroya girecek kadar hazır hale gelmesi sevindirici. İhtiyacımız olacağı kesin.

Geri
Üst Alt