#27 Sérgio Oliveira

kör olan bu adamın kariyerini açıp baksa portonun kurtulmak için her sene başka takıma kiraladığını anlar , biz ise portoya üstüne para verdik almak için :D herife de kallavi sözleşme araplar bile bizimkiler kadar enayi değildir
Göndermek istedikleri adama niye 4 senelik sözleşme verdiler peki

Bizim verdiğimiz sözleşme yanlış orası ayrı

kör olan bu adamın kariyerini açıp baksa portonun kurtulmak için her sene başka takıma kiraladığını anlar , biz ise portoya üstüne para verdik almak için :D herife de kallavi sözleşme araplar bile bizimkiler kadar enayi değildir
Son yıllarının tamamı kiralık.Hic durup dusunulmedimi yaa niye istenilmiyor diye.nasil bir kafa ile 4 yıl yapıldı.300.000 Euro'luk olmuş 3000000 Euro'luk.Tarik camdal transferinden hiçbir farkı yok benim gözümde.

Yabancı sınırı nedeniyle kadroda tutmakta zor olacak artık. Maaşı ödenip kiraya verilir yada feshedilir.

Ulan kadroya bile alınmiyorsun ne istiyorsun bizden defol işte

30 yaşındaki adama 4 yıllık sözleşme 3.2 milyon euro maaş verirken ne düşündük acaba. Geçen seneki bjk maçını asla unutamıyorum sürekli alkol kullandığını düşünüyorum ayrıca bu adamın. Yolları ayırmak çok zor olacak. Takımdaki güzel ortamın negatif sonuçlarından biri oliveira kesinlikle ayrılmak istemez.

Menajerlere kallavi para yedirmeden böylelerinden zor kurtulursun ve bu konuda işi olağan seyrine bırakarak hata ediliyor. Adam müşteriyi bulsun, hem kazansın, hem seni kurtarsın; win-win...

Çakma Monchi yi neden transferden uzak tutmalıyız konulu çalışma..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Erden Timur'un boşluğunu dolduracağı söylenen Cenk Ergün transferi yıllık 3m den kol gibi 4 yıllık sözleşme. Çık hadi çıkabilirsen

Geri
Üst Alt