#27 Sérgio Oliveira

Bunun bizde olduğunu unuttuysa Cenk Ergün şu haline bile 3+1 sözleşme verir yıllık 3 milyondan ...

bu herifi yeni videoda utanmadan deli gibi sevinirken yeniden gördüm yine delirdim.asrın kazığı.2 sene yatarak para alacak o karakterde bir adama benziyor.bu sene transferleri yapan ekip bu kazıklara da yenisini ekleyecek.

Bu herif Portekiz bizi yendikten sonra da böyle emojili falan paylaşım yaparsa ortalığı karıştırabilir

Screenshot_20240619_003515_Instagram.jpg

Çok sinir bozucu bir herif. Utanmadan her yerden fırlıyor yırtık dondan fırlar gibi.

Biraz masraflı olacak belli ama bu heriften mutlaka kurtulmamiz lazım çünkü kalsa dahi takımı iplemeyecegi belli artik

konuyu yukarda görünce dedim aha trasnfer oluyor bir yere..

Kalsın. DJ olarak gayet iyi :asd: ve takım içinde herkezle arası iyi.

Her şey saha içinde bitmiyor. Perde arkasinda olanlarin anca yüzde otuzu sahaya yansır.

Okan hocamızla tartışması sonradan özür dilemesi ve bizimle ilgili hep paylaşım yapmasına devam etmesi takım içi huzurlulugu için iyi şeyler.

Herkezle iyi anlaşıyor ve güler yüzlü. Şampiyon takımı bozmayalım allah aşkına. Yedeklerinden, yöneticisine ve tüm Florya calisanlilarindanan şöförüne kadar.

Ama indirime gitmeli kesinlikle.

Geri
Üst Alt